Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
uniondSantafe River Plate 14
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 20.3
weak Schieten average
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


3e minuut.
Talamonti rent richting de bal. Enría bereikt de bal nog maar net als eerste. Scholl onderschept slim de pass. Talamonti is nu in balbezit. Talamonti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Berns bereikt de bal nog maar net als eerste. luppo bereikt de bal nog maar net als eerste. Talamonti onderschept slim de pass. Enría is nu in balbezit. Enría haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: uniondSantafe 41%, River Plate 14 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
uniondSantafe - River Plate 14 0:0

47e minuut.
Talamonti probeert naar een medespeler te passen. Enría is nu in balbezit. Pucheta rent richting de bal. Enría verovert de bal door een tackle van achteren. Enría schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Santucho bereikt de bal nog maar net als eerste. Galli verovert de bal door een tackle van achteren. Galli passt de bal in één keer door. Bellucci heeft problemen om de bal te vangen. Bellucci schiet op doel. Tocalli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Sánchez is nu in balbezit. Talamonti is nu in balbezit. Sánchez begaat een overtreding. Talamonti wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Talamonti kan niet meer verder spelen. Arnold komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Quinan rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Berns. Quinan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Scholl met een snel genomen vrije trap. Daar is Bellucci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellucci is nu in balbezit. Bellucci schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Bellucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Deya bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellucci verovert de bal door een tackle van achteren. Bellucci schiet op doel. Tocalli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
uniondSantafe - River Plate 14 0:1

72e minuut.
Arnold verovert de bal door een tackle van achteren. Enría is nu in balbezit. Enría met een sublieme pass. Bellucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellucci schiet op doel. Tocalli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Tarasow met een sublieme pass. Arnold is nu in balbezit. Theiller legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Arnold raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Arnold neemt zijn aanloop. Forrester verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Arnold rent richting de bal. Arnold draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Pitman kopt de bal weg. Arnold probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. luppo is nu in balbezit. luppo geeft de bal voor. San Esteban kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Santucho geeft de bal voor. Inworp. Quinan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Galli is nu in balbezit. Galli geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: uniondSantafe 54%, River Plate 14 46%.
uniondSantafe - River Plate 14 0:1