Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los TocaNenas FC porongamon fc
Normal Tactiek cagon
43% Balbezit 57%
70% Spel op eigen helft 30%
2 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 25.3
slecht Schieten matig
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen zwak


11e minuut.
Tuzzio kopt de bal weg. Klungelig pakt Lecocq de bal. Lecocq passt de bal in één keer door. Dévényi is nu in balbezit. Dévényi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Dorido geeft een lange en hoge pass. Mobwete met een sublieme pass. Cowan heeft problemen om de bal te vangen. Cowan geeft de bal voor. Dévényi bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal. Dévényi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los TocaNenas FC - porongamon fc 0:1

16e minuut.
Daar is Dévényi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pilay is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Iglesias. Iglesias krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Bascopé rent richting de bal. Bascopé passt de bal zonder na te denken. Palacios Chocarro is nu in balbezit. Dévényi is nu in balbezit. Dévényi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Bascopé zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Iglesias is nu in balbezit. Iglesias passt de bal met de wreef. Dévényi is nu in balbezit. Dévényi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Flotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Iglesias bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Flotta. Flotta krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Bascopé geeft een lange en hoge pass. Lecocq kopt de bal weg. Dévényi rent richting de bal. Dévényi draait met de bal, schiet en ... Redrado werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los TocaNenas FC - porongamon fc 0:2

37e minuut.
Dévényi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dévényi passt de bal met de wreef. Palacios Chocarro rent richting de bal. Lecocq bereikt de bal nog maar net als eerste. Lecocq schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Doeltrap. Redrado met een harde bal richting middenveld. Cowan kopt de bal weg. Dévényi rent richting de bal. Dévényi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Dévényi heeft problemen om de bal te vangen. Dévényi passt de bal zonder na te denken. Cowan is nu in balbezit. Dévényi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dévényi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los TocaNenas FC 66%, porongamon fc 34%.
Los TocaNenas FC - porongamon fc 0:2

46e minuut.
Soete komt het veld opgelopen. MacHarold komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Bascopé geeft de bal voor. Soete kopt de bal weg. Arcani probeert de bal aan de voet te houden. Palacios Chocarro rent richting de bal. Palacios Chocarro draait met de bal, schiet en ... Redrado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Palacios Chocarro is nu in balbezit. Arcani onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Soete bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellini onderschept slim de pass. MacHarold verovert de bal door een tackle van achteren. Palacios Chocarro is nu in balbezit. Palacios Chocarro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los TocaNenas FC - porongamon fc 0:3

69e minuut.
Germano probeert de bal aan de voet te houden. da dalt speelt de bal door. Soete rent richting de bal. Soete haalt uit met een fantastische trap. Redrado probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los TocaNenas FC - porongamon fc 0:4

77e minuut.
Klungelig pakt Soete de bal. Bascopé rent richting de bal. da dalt maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, da dalt moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! da dalt schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Bascopé is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Palacios Chocarro komt bij de bal en schiet. Redrado bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los TocaNenas FC 74%, porongamon fc 26%.
Los TocaNenas FC - porongamon fc 0:4