Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tipitinos FC belgrano crd
442 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
43% Spel op eigen helft 57%
14 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.8 gemiddelde waardering 16.6
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Janequeo rent richting de bal. Ivanisevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivanisevich passt de bal in één keer door. Menicocci is nu in balbezit. Menicocci schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Cura onderschept slim de pass. Valdano onderschept slim de pass. Valdano geeft een hoge lob. Ivanisevich heeft problemen om de bal te vangen. Ivanisevich geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Schossow is nu in balbezit. Morigi geeft de bal voor. Ivanisevich kopt de bal weg. Menicocci is nu in balbezit. Menicocci schiet op doel. Stagnaro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ivanisevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivanisevich draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tipitinos FC - belgrano crd 1:0

30e minuut.
Menicocci speelt de bal door. Ivanisevich is nu in balbezit. Ivanisevich passt de bal zonder na te denken. Menicocci rent richting de bal. Menicocci haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Menicocci heeft problemen om de bal te vangen. Deym bereikt de bal nog maar net als eerste. Deym passt de bal in één keer door. Ivanisevich controleert de bal met de borst. Ivanisevich draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Tipitinos FC - belgrano crd 2:0

40e minuut.
Janequeo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebbotaro onderschept slim de pass. Rebbotaro met een sublieme pass. Jansenson rent richting de bal. Jansenson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tipitinos FC 48%, belgrano crd 52%.
Tipitinos FC - belgrano crd 2:0

61e minuut.
Deym kopt de bal weg. Jansenson bereikt de bal nog maar net als eerste. Lejtman verovert de bal door een tackle van achteren. Schossow verovert de bal door een tackle van achteren. Schossow schiet op doel. Vincenzo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Catalano Dupuy raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bertollo komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Janequeo passt de bal zonder na te denken. Ivanisevich is nu in balbezit. Ivanisevich probeert naar een medespeler te passen. Menicocci bereikt de bal nog maar net als eerste. Menicocci schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Menicocci rent richting de bal. Bertollo is nu in balbezit. Bertollo met een sublieme pass. Menicocci is nu in balbezit. Menicocci draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Menicocci passt de bal zonder na te denken. Ivanisevich heeft problemen om de bal te vangen. Rebbotaro rent richting de bal. Ivanisevich verovert de bal door een tackle van achteren. Ivanisevich draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Jansenson kopt de bal weg. Daar is Schossow, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cortese is nu in balbezit. Schossow rent richting de bal. Schossow haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Cortese kopt de bal weg. Szejer bereikt de bal nog maar net als eerste. Cura tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cura krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Lejtman heeft problemen om de bal te vangen. Jansenson rent richting de bal. Met opzet legt Lejtman zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Lejtman moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Lejtman schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tipitinos FC 39%, belgrano crd 61%.
Tipitinos FC - belgrano crd 2:0