Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Magariños&Segurola River City FC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
62% Spel op eigen helft 38%
5 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 19.5
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Czerniuk probeert naar een medespeler te passen. Arana is nu in balbezit. Grobocopatel rent richting de bal. Grobocopatel schiet op doel. Na een snelle pass probeert Gaboto de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Stolbizer geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De bal vliegt tegen de lat.

2e minuut.
Galletti met een snelle inworp. Goldenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Goldenberg geeft de bal voor. Grobocopatel rent richting de bal. Grobocopatel haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Bulacio passt de bal zonder na te denken. Palud bereikt de bal nog maar net als eerste. Battaglia is nu in balbezit. Palud rent richting de bal. Palud haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Grobocopatel rent richting de bal. Klok verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Goldenberg. Goldenberg krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Stolbizer is nu in balbezit. Stolbizer geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Klok de bal onder controle te krijgen. Grobocopatel is nu in balbezit. Grobocopatel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Bulacio bereikt de bal nog maar net als eerste. Piotto onderschept slim de pass. Piotto probeert naar een medespeler te passen. Grobocopatel bereikt de bal nog maar net als eerste. Grobocopatel schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Piotto is nu in balbezit. Piotto speelt de bal door. Bulacio is nu in balbezit. Palud rent richting de bal. Palud draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magariños&Segurola 66%, River City FC 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Magariños&Segurola - River City FC 0:0

52e minuut.
Daar is Bulacio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Goldenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Goldenberg passt de bal zonder na te denken. Grobocopatel bereikt de bal nog maar net als eerste. Grobocopatel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Czerniuk rent richting de bal. Czerniuk passt de bal in één keer door. Klok is nu in balbezit. Goldenberg rent richting de bal. Goldenberg draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Magariños&Segurola - River City FC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magariños&Segurola 59%, River City FC 41%.
Magariños&Segurola - River City FC 0:1