Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hilario Ascasubi Besucones
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 14.4
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen hopeloos


15e minuut.
Muzzo trapt de bal weg van het doel. La Ruche kopt de bal weg. Pekerman bereikt de bal nog maar net als eerste. Roja verovert de bal door een tackle van achteren. Roja draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Muzzo probeert naar een medespeler te passen. Duscher kopt de bal weg. Klungelig pakt Llauró de bal. Roja rent richting de bal. Roja schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Belloso passt de bal in één keer door. Duggan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivanisevic onderschept slim de pass. Ivanisevic haalt uit met een fantastische trap. Urresti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Morgenstern geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ivanisevic is nu in balbezit. Ivanisevic haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hilario Ascasubi 63%, Besucones 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hilario Ascasubi - Besucones 0:0

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Asprilla met de inworp. Köln speelt de bal door. Hubermann rent richting de bal. Hubermann draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Pekerman speelt de bal door. Morgenstern is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Duggan. Duggan krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Asprilla met een sublieme pass. Duscher rent richting de bal. Duscher probeert naar een medespeler te passen. Roja rent richting de bal. Roja haalt uit met een fantastische trap. Muzzo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Paranzini probeert naar een medespeler te passen. Duscher bereikt de bal nog maar net als eerste. Duscher passt de bal met de wreef. Roja bereikt de bal nog maar net als eerste. Roja draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Hilario Ascasubi - Besucones 0:1

77e minuut.
Klungelig pakt Belloso de bal. La Ruche bereikt de bal nog maar net als eerste. Belloso onderschept slim de pass. Ivanisevic rent richting de bal. Ivanisevic haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hilario Ascasubi 45%, Besucones 55%.
Hilario Ascasubi - Besucones 0:1