Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 23:26
  • Competitiewedstrijd: Liga D.08
  • Stadion: Coqui FC Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2388
Coqui FC Los TocaNenas FC
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
15 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 20.7
poor Schieten weak
weak Passen poor
poor Verdedigen weak


10e minuut.
Flotta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Schwarzstein rent richting de bal. Fabbiani rent richting de bal. nismal onderschept slim de pass. nismal haalt uit met een fantastische trap. Redrado bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Argonz speelt de bal door. Flotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Flotta speelt de bal door. Passetti rent richting de bal. Passetti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Bellini probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Schwarzstein is nu in balbezit. Schwarzstein passt de bal met de wreef. nismal bereikt de bal nog maar net als eerste. nismal schiet op doel. Redrado bokst de bal weg.

34e minuut.
Righi bereikt de bal nog maar net als eerste. Aliwenkura bereikt de bal nog maar net als eerste. Aliwenkura geeft een lange en hoge pass. Passetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Passetti haalt uit met een fantastische trap. Boyd probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Coqui FC 44%, Los TocaNenas FC 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Coqui FC - Los TocaNenas FC 0:0

50e minuut.
Bellini zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tuzzio rent richting de bal. Tuzzio geeft een lange en hoge pass. Passetti krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Coqui FC - Los TocaNenas FC 0:1

53e minuut.
Kabak geeft de bal voor. Daar is Aliwenkura, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. nismal probeert naar een medespeler te passen. Schwarzstein rent richting de bal. Schwarzstein schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Germano bereikt de bal nog maar net als eerste. Germano passt de bal zonder na te denken. Passetti rent richting de bal. Pilay bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilay haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Arcani geeft een hoge lob. Inworp. Larghi met de inworp. nismal bereikt de bal nog maar net als eerste. nismal schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Righi probeert naar een medespeler te passen. Fabbiani rent richting de bal. nismal verovert de bal door een tackle van achteren. nismal draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Arcani de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Coqui FC - Los TocaNenas FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Coqui FC 47%, Los TocaNenas FC 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Coqui FC - Los TocaNenas FC 1:1