Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
River City FC belgrano crd
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 16.3
weak Schieten unsatisfactory
average Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Daar is Deym, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grobocopatel is nu in balbezit. Deym is nu in balbezit. Grobocopatel onderschept slim de pass. Grobocopatel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Deym verovert de bal door een tackle van achteren. Deym geeft een lange en hoge pass. Schossow bereikt de bal nog maar net als eerste. Schossow draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Stolbizer rent richting de bal. Cardetti verovert de bal door een tackle van achteren. Cardetti geeft een lange en hoge pass. Jansenson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jansenson schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Jansenson bereikt de bal nog maar net als eerste. Salvatierra legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Jansenson is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jansenson kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Kumlafken probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
River City FC - belgrano crd 0:1

15e minuut.
Kumlafken met een harde bal richting middenveld. Goldenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Goldenberg passt de bal in één keer door. Grobocopatel rent richting de bal. Grobocopatel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Goldenberg rent richting de bal. Grobocopatel is nu in balbezit. Blazevich speelt de bal door. Grobocopatel bereikt de bal nog maar net als eerste. Grobocopatel draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Panarisi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jansenson is nu in balbezit. Jansenson passt de bal zonder na te denken. Deym is nu in balbezit. Deym draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Deym rent richting de bal. Jansenson met een sublieme pass. Salvatierra rent richting de bal. Schossow rent richting de bal. Schossow haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Piotto probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Czerniuk de bal. Czerniuk speelt de bal door. Goldenberg is nu in balbezit. Goldenberg schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Vila speelt de bal door. Cardetti is nu in balbezit. Cardetti passt de bal met de wreef. Grobocopatel rent richting de bal. Grobocopatel schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: River City FC 43%, belgrano crd 57%.
River City FC - belgrano crd 0:1

49e minuut.
Doeltrap. Kumlafken met een harde bal richting middenveld. Goldenberg kopt de bal weg. Grobocopatel bereikt de bal nog maar net als eerste. Grobocopatel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Piccinini rent richting de bal. Piccinini geeft de bal voor. Czerniuk kopt de bal weg. Grobocopatel rent richting de bal. Grobocopatel haalt uit met een fantastische trap. Stagnaro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Panarisi kopt de bal weg. Jansenson is nu in balbezit. Czerniuk schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Czerniuk krijgt een gele kaart. Jansenson is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rebbotaro met een snel genomen vrije trap. Schossow bereikt de bal nog maar net als eerste. Schossow haalt uit met een fantastische trap. Kumlafken verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: River City FC 48%, belgrano crd 52%.
River City FC - belgrano crd 0:1