Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
París Engermrmein Pelupibes Fc
Sweep Tactiek 352
53% Balbezit 47%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 24
slecht Schieten matig
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


5e minuut.
Abracaite onderschept slim de pass. Abracaite probeert naar een medespeler te passen. De Luca probeert de bal aan de voet te houden. Riquelme rent richting de bal. Riquelme schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Hulten bereikt de bal nog maar net als eerste. Roo verovert de bal door een tackle van achteren. Baylon bereikt de bal nog maar net als eerste. Berrondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Berrondo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Piccinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Riquelme verovert de bal door een tackle van achteren. Riquelme passt de bal in één keer door. Spadoni is nu in balbezit. Spadoni schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: París Engermrmein 54%, Pelupibes Fc 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
París Engermrmein - Pelupibes Fc 0:0

55e minuut.
Hueico rent richting de bal. De Luca verovert de bal door een tackle van achteren. De Luca geeft de bal voor. Berrondo is nu in balbezit. Berrondo draait met de bal, schiet en ... Lugüercio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Nahuelquin rent richting de bal. Nahuelquin geeft een hoge lob. Hueico kopt de bal weg. Riquelme is nu in balbezit. Riquelme draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
París Engermrmein - Pelupibes Fc 0:1

69e minuut.
Berrondo rent richting de bal. Berrondo haalt uit met een fantastische trap. Baylon met een sublieme pass. Roo bereikt de bal nog maar net als eerste. Roo draait met de bal, schiet en ... Lugüercio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Klungelig pakt Abracaite de bal. Nahuelquin bereikt de bal nog maar net als eerste. Nahuelquin passt de bal zonder na te denken. Spadoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Spadoni haalt uit met een fantastische trap. Amuway kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

86e minuut.
Paillole geeft een hoge lob. Klungelig pakt Baylon de bal. Roo rent richting de bal. Hulten onderschept slim de pass. Hulten schiet op doel. De bal raakt de paal. Amuway maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: París Engermrmein 55%, Pelupibes Fc 45%.
París Engermrmein - Pelupibes Fc 0:1