Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 23:26
  • Competitiewedstrijd: Liga D.08
  • Stadion: palap Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 1360
palap Magariños&Segurola
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
23 gemiddelde waardering 16.7
average Schieten poor
weak Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Zemborain geeft een hoge lob. Nikolsburg probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Battaglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Battaglia haalt uit met een fantastische trap. Janequeo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Puzzovio is nu in balbezit. De Urrutia Ciorraga onderschept slim de pass. De Urrutia Ciorraga geeft de bal voor. Ayinko is nu in balbezit. Ayinko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Arana probeert naar een medespeler te passen. Newman bereikt de bal nog maar net als eerste. Newman passt de bal met de wreef. Ayinko bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayinko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
palap - Magariños&Segurola 1:0

22e minuut.
De Urrutia Ciorraga onderschept slim de pass. De Urrutia Ciorraga speelt de bal door. Klok is nu in balbezit. Ayinko onderschept slim de pass. Ayinko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
palap - Magariños&Segurola 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: palap 45%, Magariños&Segurola 55%.
palap - Magariños&Segurola 2:0

46e minuut.
De Urrutia Ciorraga met een sublieme pass. Newman is nu in balbezit. Ayinko rent richting de bal. Ayinko haalt uit met een fantastische trap. Gaboto probeert de bal aan de voet te houden. Grabowski bokst de bal weg. Burin kopt de bal weg. Bocconi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Battaglia. Battaglia krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Puzzovio met de inworp. Bulacio bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulacio speelt de bal door. Battaglia rent richting de bal. Battaglia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
palap - Magariños&Segurola 2:1

58e minuut.
Brest kopt de bal weg. Puzzovio is nu in balbezit. Newman begaat een overtreding. Newman krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Burin met de inworp. Daar is Ivanissevic, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ivanissevic geeft een hoge lob. Battaglia rent richting de bal. Battaglia haalt uit met een fantastische trap. Blanton probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Klungelig pakt Klok de bal. Ayinko rent richting de bal. Newman is nu in balbezit. Ayinko bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayinko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Daar is Bulacio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bulacio probeert naar een medespeler te passen. Bocconi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivanissevic bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivanissevic geeft de bal voor. Blanton verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: palap 45%, Magariños&Segurola 55%.
palap - Magariños&Segurola 2:1