Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
juventud fc palap
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 21.5
poor Schieten average
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


9e minuut.
Brest geeft een lange en hoge pass. Ayinko kopt de bal weg. Encina probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ayinko verovert de bal door een tackle van achteren. Ayinko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Newman rent richting de bal. Wons met een sublieme pass. Gaona rent richting de bal. Ayinko verovert de bal door een tackle van achteren. Ayinko schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Ayinko rent richting de bal. Tomaz is nu in balbezit. Ayinko verovert de bal door een tackle van achteren. Ayinko schiet op doel. Chaparro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
juventud fc - palap 0:1

22e minuut.
Encina bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayinko onderschept slim de pass. Gaona rent richting de bal. Ayinko verovert de bal door een tackle van achteren. Ayinko haalt uit met een fantastische trap. Chaparro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Newman bereikt de bal nog maar net als eerste. Newman met een sublieme pass. Gersmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Riquelme is nu in balbezit. Riquelme schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Riquelme kan de bal niet met de borst controleren. De Urrutia Ciorraga onderschept slim de pass. De Urrutia Ciorraga passt de bal zonder na te denken. Newman bereikt de bal nog maar net als eerste. Newman schiet op doel. Chaparro bokst de bal weg. Ayinko rent richting de bal. Ayinko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
juventud fc - palap 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: juventud fc 60%, palap 40%.
juventud fc - palap 0:2

54e minuut.
Enrique bereikt de bal nog maar net als eerste. Newman onderschept slim de pass. Newman met een sublieme pass. Frontini bereikt de bal nog maar net als eerste. Frontini geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Newman rent richting de bal. Enrique is nu in balbezit. Newman verovert de bal door een tackle van achteren. Newman schiet op doel. Chaparro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
juventud fc - palap 0:3

74e minuut.
Wons raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Frers komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Frers geeft een hoge lob. Janequeo kopt de bal weg. Klungelig pakt Gaona de bal. Núñez rent richting de bal. Núñez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Frontini met de inworp. Enrique verovert de bal door een tackle van achteren. Gaona is nu in balbezit. Ayinko onderschept slim de pass. Ayinko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Núñez is nu in balbezit. Núñez passt de bal met de wreef. Gersmann heeft problemen om de bal te vangen. Núñez is nu in balbezit. Núñez geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
juventud fc - palap 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: juventud fc 56%, palap 44%.
juventud fc - palap 1:3