Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 23:25
  • Competitiewedstrijd: Liga D.08
  • Stadion: tups69 Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 1723
tups69 Argentino Oeste
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 16.1
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Obregon passt de bal in één keer door. Aban rent richting de bal. Aban geeft een lange en hoge pass. Galindez is nu in balbezit. Galindez passt de bal in één keer door.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Obregon verovert de bal door een tackle van achteren. Obregon passt de bal met de wreef. Linder is nu in balbezit. Linder schiet op doel. Bagalonni werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tups69 - Argentino Oeste 1:0

19e minuut.
Doeltrap. Di Natale trapt de bal weg van het doel. Fayt geeft een lange en hoge pass. Rossi is nu in balbezit. Rossi schiet op doel. De bal raakt de paal. Di Natale probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rossi rent richting de bal. Rossi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Di Natale is nu in balbezit. Di Natale geeft een hoge lob. Fayt kopt de bal weg. Cardales bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardales haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Gerasianchuk probeert naar een medespeler te passen. Linder heeft problemen om de bal te vangen. Obregon bereikt de bal nog maar net als eerste. Obregon draait met de bal, schiet en ... Sorelli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Kloosterboer is nu in balbezit. Linder verovert de bal door een tackle van achteren. Linder passt de bal met de wreef. Obregon bereikt de bal nog maar net als eerste. Obregon haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Rossi bereikt de bal nog maar net als eerste. Viau bereikt de bal nog maar net als eerste. Rossi onderschept slim de pass. Cardales is nu in balbezit. Cardales haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
tups69 - Argentino Oeste 1:1

40e minuut.
Sorelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorelli geeft een hoge lob. Mamani probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bernini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernini geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tups69 46%, Argentino Oeste 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
tups69 - Argentino Oeste 1:1

49e minuut.
Marinig kopt de bal weg. Burnett controleert de bal met de borst. Mamani verovert de bal door een tackle van achteren. Cardales heeft problemen om de bal te vangen. Cardales schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Viau verovert de bal door een tackle van achteren. Viau geeft een hoge lob. Marinig bereikt de bal nog maar net als eerste. Linder onderschept slim de pass. Linder schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Narosky geeft de bal voor. Gerasianchuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Galindez zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Galindez moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Galindez schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

67e minuut.
Mamani is nu in balbezit. Burnett onderschept slim de pass. Burnett met een sublieme pass. Daar is Linder, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Linder schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tups69 57%, Argentino Oeste 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
tups69 - Argentino Oeste 1:1