Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Endiablados de Villa Ortuzar Pelupibes Fc
Normal Tactiek 352
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
10 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.6 gemiddelde waardering 24.6
matig Schieten matig
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen zwak


20e minuut.
Inworp. Costa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hueico rent richting de bal. Apaza onderschept slim de pass. Apaza haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Apaza kopt de bal weg. Klungelig pakt Contiggiani de bal. Pezzuti is nu in balbezit. Pezzuti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Endiablados de Villa Ortuzar - Pelupibes Fc 1:0

29e minuut.
Spadoni passt de bal met de wreef. Nahuelquin bereikt de bal nog maar net als eerste. Nahuelquin probeert naar een medespeler te passen. Riquelme bereikt de bal nog maar net als eerste. Riquelme schiet op doel. Láinez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Daar is Fayt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garat rent richting de bal. Garat probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pezzuti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pezzuti schiet op doel. Lugüercio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Contiggiani de bal. Pezzuti is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Garat neemt de hoekschop. Lugüercio bokst de bal weg.

41e minuut.
Czerniuk geeft een hoge lob. Inworp. Botta met een snelle inworp. Hueico is nu in balbezit. Hueico haalt uit met een fantastische trap. Láinez bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Endiablados de Villa Ortuzar 51%, Pelupibes Fc 49%.
Endiablados de Villa Ortuzar - Pelupibes Fc 1:0

53e minuut.
Apaza passt de bal zonder na te denken. Pezzuti is nu in balbezit. Pezzuti draait met de bal, schiet en ... Lugüercio probeert wanhopig de bal te grijpen. Contiggiani probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Endiablados de Villa Ortuzar - Pelupibes Fc 2:0

55e minuut.
Hulten is nu in balbezit. Hulten geeft een hoge lob. Daar is Senger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Riquelme bereikt de bal nog maar net als eerste. Riquelme schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Garat met een snelle inworp. Apaza bereikt de bal nog maar net als eerste. Apaza geeft de bal voor. Pezzuti rent richting de bal. Pezzuti schiet op doel. Lugüercio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Nahuelquin geeft een lange en hoge pass. Botta kopt de bal weg. Klungelig pakt Wilde de bal. Spadoni rent richting de bal. Spadoni draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Nahuelquin geeft de bal voor. Senger kopt de bal weg. Hulten speelt de bal door. Riquelme rent richting de bal. Riquelme schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Hulten met een sublieme pass. Nahuelquin probeert naar een medespeler te passen. Cantero rent richting de bal. Spadoni onderschept slim de pass. Spadoni draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Endiablados de Villa Ortuzar 59%, Pelupibes Fc 41%.
Endiablados de Villa Ortuzar - Pelupibes Fc 2:0