Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Argentino Oeste Coqui FC
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
11 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
15.6 gemiddelde waardering 19.9
hopeless Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


35e minuut.
Veiga geeft een lange en hoge pass. Busnelli kopt de bal weg. Kloosterboer bereikt de bal nog maar net als eerste. Rossi rent richting de bal. Rossi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Ormeño probeert naar een medespeler te passen. Veiga bereikt de bal nog maar net als eerste. Righi onderschept slim de pass. Righi geeft de bal voor. Daar is Marinig, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Kabak onderschept slim de pass. Kabak passt de bal zonder na te denken. Ormeño bereikt de bal nog maar net als eerste. nismal bereikt de bal nog maar net als eerste. nismal schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Marinig rent richting de bal. Schwarzstein onderschept slim de pass. Schwarzstein schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Argentino Oeste - Coqui FC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Argentino Oeste 74%, Coqui FC 26%.
Argentino Oeste - Coqui FC 0:1

51e minuut.
Kabak geeft een lange en hoge pass. Fayt bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Schwarzstein. Schwarzstein krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Inworp. Larghi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kloosterboer bereikt de bal nog maar net als eerste. nismal onderschept slim de pass. nismal geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Larghi probeert naar een medespeler te passen. Kloosterboer rent richting de bal. Kloosterboer passt de bal zonder na te denken. Rossi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rossi draait met de bal, schiet en ... Boyd verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Ormeño is nu in balbezit. Cardales verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Parissi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cardales onderschept slim de pass. Cardales schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Argentino Oeste 41%, Coqui FC 59%.
Argentino Oeste - Coqui FC 0:1