Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Magariños&Segurola tups69
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Burin rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gerasianchuk. Burin raakt geblesseerd tijdens het duel. Puzzovio zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Di Natale rent richting de bal. Battaglia rent richting de bal. Battaglia haalt uit met een fantastische trap. Trosmann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Obregon bereikt de bal nog maar net als eerste. Burin onderschept slim de pass. Burin passt de bal in één keer door. Battaglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Battaglia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Aban speelt de bal door. Linder bereikt de bal nog maar net als eerste. Linder haalt uit met een fantastische trap. Gaboto probeert de bal aan de voet te houden. Grabowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Magariños&Segurola - tups69 0:1

18e minuut.
Narosky probeert naar een medespeler te passen. Viau rent richting de bal. Viau speelt de bal door. Battaglia rent richting de bal. Battaglia schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Ivanissevic rent richting de bal. Ivanissevic geeft een hoge lob. Bernini kopt de bal weg. Linder rent richting de bal. Linder schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Lamela is nu in balbezit. Lamela met een sublieme pass. Arana speelt de bal door. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bernini zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Linder maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Magariños&Segurola - tups69 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magariños&Segurola 62%, tups69 38%.
Magariños&Segurola - tups69 0:2

58e minuut.
Puzzovio geeft de bal voor. Narosky bereikt de bal nog maar net als eerste. Battaglia begaat een overtreding. Battaglia krijgt een gele kaart. Narosky is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Aban zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klok heeft problemen om de bal te vangen. Linder is nu in balbezit. Linder draait met de bal, schiet en ... Grabowski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Magariños&Segurola - tups69 0:3

71e minuut.
Narosky geeft een lange en hoge pass. Burin rent richting de bal. Gerasianchuk begaat een overtreding. Gerasianchuk krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Puzzovio bereikt de bal nog maar net als eerste. Puzzovio geeft een hoge lob. Daar is Aban, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Puzzovio is nu in balbezit. Puzzovio geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magariños&Segurola 41%, tups69 59%.
Magariños&Segurola - tups69 0:3