Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los TocaNenas FC Argentino Oeste
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
37% Spel op eigen helft 63%
16 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 15.1
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


6e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bagalonni trapt de bal weg. Argonz met een sublieme pass. Pilay rent richting de bal. Pilay draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Argonz kopt de bal weg. Passetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Galindez begaat een overtreding. Galindez krijgt een gele kaart. Passetti is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Argonz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Aliwenkura geeft een lange en hoge pass. Pilay rent richting de bal. Lux begaat een overtreding. Lux krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Lux passt de bal in één keer door. Rossi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Flotta. Flotta krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Daar is Fayt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Germano rent richting de bal. Germano passt de bal zonder na te denken. Passetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Passetti haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Sorelli geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tuzzio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pilay probeert de bal met de borst te controleren. Pilay draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Passetti onderschept slim de pass. Passetti passt de bal zonder na te denken. Pilay is nu in balbezit. Passetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Passetti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los TocaNenas FC 34%, Argentino Oeste 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Los TocaNenas FC - Argentino Oeste 0:0

57e minuut.
Lux passt de bal met de wreef. Galindez is nu in balbezit. Galindez geeft een hoge lob. Flotta rent richting de bal. Flotta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Aliwenkura geeft een hoge lob. Fayt rent richting de bal. Kloosterboer is nu in balbezit. Pilay onderschept slim de pass. Pilay schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Pilay bereikt de bal nog maar net als eerste. Galindez is nu in balbezit. Galindez passt de bal in één keer door. Rossi is nu in balbezit. Rossi haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Flotta rent richting de bal. Cardales is nu in balbezit. Flotta begaat een overtreding. Cardales roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Cardales kan niet meer verder spelen. Mazzoni komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Argonz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kloosterboer verovert de bal door een tackle van achteren. Kloosterboer passt de bal in één keer door. Mazzoni rent richting de bal. Mazzoni schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Pilay rent richting de bal. Kloosterboer rent richting de bal. Kloosterboer met een sublieme pass. Passetti rent richting de bal. Passetti draait met de bal, schiet en ... Bagalonni bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los TocaNenas FC 39%, Argentino Oeste 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Los TocaNenas FC - Argentino Oeste 0:0