Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
juventud fc The Cenobites
Normal Tactiek 442
44% Balbezit 56%
71% Spel op eigen helft 29%
5 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 32.4
weak Schieten average
poor Passen average
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Chaparro probeert naar een medespeler te passen. Nder probeert de bal met de borst te controleren. Nder passt de bal in één keer door. Işık rent richting de bal. Işık schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Luzuriaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Luzuriaga geeft de bal voor. Gheorghiţă geeft een lange en hoge pass. Rossetti heeft problemen om de bal te vangen. Rossetti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
juventud fc - The Cenobites 0:1

14e minuut.
Klungelig pakt Enrique de bal. Rossetti rent richting de bal. Encina schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Encina krijgt een gele kaart. Rossetti is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Vilallonga neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Chaparro bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Gaona is nu in balbezit. Marmet onderschept slim de pass. Marmet probeert naar een medespeler te passen. Işık bereikt de bal nog maar net als eerste. Işık draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Encina heeft problemen om de bal te vangen. Rossetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Rossetti schiet op doel. Chaparro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Tomaz de bal. Işık rent richting de bal. Işık haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Vilallonga passt de bal zonder na te denken. Gheorghiţă geeft de bal voor. Daar is Encina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rossetti rent richting de bal. Rossetti haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Işık onderschept slim de pass. Işık passt de bal met de wreef. Rossetti heeft problemen om de bal te vangen. Rossetti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
juventud fc - The Cenobites 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: juventud fc 64%, The Cenobites 36%.
juventud fc - The Cenobites 0:2

50e minuut.
Na een snelle pass probeert Knull de bal onder controle te krijgen. Marmet is nu in balbezit. Marmet geeft de bal voor. Rossetti is nu in balbezit. Rossetti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
juventud fc - The Cenobites 0:3

66e minuut.
Tomaz rent richting de bal. Tomaz geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mengarelli met de inworp. Gheorghiţă geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Klungelig pakt Işık de bal. Gaona bereikt de bal nog maar net als eerste. Işık onderschept slim de pass. Rossetti is nu in balbezit. Rossetti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Ceconi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nder geeft een hoge lob. Klungelig pakt Tomaz de bal. Işık bereikt de bal nog maar net als eerste. Işık draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Gaona is nu in balbezit. Marmet verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Enrique zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Enrique moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Enrique schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: juventud fc 78%, The Cenobites 22%.
juventud fc - The Cenobites 0:3