Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-14 23:26
  • Competitiewedstrijd: Liga D.08
  • Stadion: palap Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 1276
palap Hilario Ascasubi
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
41% Spel op eigen helft 59%
9 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.3 gemiddelde waardering 16.5
average Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Paranzini is nu in balbezit. Nikolsburg verovert de bal door een tackle van achteren. Nikolsburg speelt de bal door. Ayinko bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayinko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
De Urrutia Ciorraga probeert naar een medespeler te passen. Ayinko bereikt de bal nog maar net als eerste. Newman rent richting de bal. Ayinko is nu in balbezit. Ayinko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Paranzini onderschept slim de pass. Paranzini geeft de bal voor. Bocconi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivanisevic rent richting de bal. Ivanisevic draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Brest bereikt de bal nog maar net als eerste. Brest passt de bal zonder na te denken. Newman bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayinko rent richting de bal. Ayinko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
palap - Hilario Ascasubi 1:0

36e minuut.
Brest probeert naar een medespeler te passen. Newman rent richting de bal. Paranzini is nu in balbezit. Newman verovert de bal door een tackle van achteren. Newman schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Blanton met een harde bal richting middenveld. Newman kopt de bal weg. Carreño is nu in balbezit. Ayinko bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayinko haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: palap 49%, Hilario Ascasubi 51%.
palap - Hilario Ascasubi 1:0

53e minuut.
Llauró geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Roth zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Newman bereikt de bal nog maar net als eerste. Newman draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Daar is Paranzini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scalise bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Brest. Brest krijgt een gele kaart.

70e minuut.
De Urrutia Ciorraga is nu in balbezit. De Urrutia Ciorraga geeft een lange en hoge pass. Llauró kopt de bal weg. Belloso bereikt de bal nog maar net als eerste. Belloso haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: palap 32%, Hilario Ascasubi 68%.
palap - Hilario Ascasubi 1:0