Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RadiacionZero Lobos del Tolo
523 Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.7 gemiddelde waardering 19.7
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


24e minuut.
Mane verovert de bal door een tackle van achteren. Mane geeft een lange en hoge pass. Morea bereikt de bal nog maar net als eerste. Llerena verovert de bal door een tackle van achteren. Llerena draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Mane is nu in balbezit. Javkin onderschept slim de pass. Javkin speelt de bal door. Jeufroy is nu in balbezit. Jeufroy geeft een lange en hoge pass. Paal! Gaudio bokst de bal weg.

29e minuut.
Millafilu is nu in balbezit. Millafilu geeft een hoge lob. Morea kopt de bal weg. Llerena bereikt de bal nog maar net als eerste. Llerena haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RadiacionZero - Lobos del Tolo 0:1

33e minuut.
Cometti probeert naar een medespeler te passen. Millaldeo is nu in balbezit. Millaldeo speelt de bal door. Llerena is nu in balbezit. Llerena haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RadiacionZero - Lobos del Tolo 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RadiacionZero 54%, Lobos del Tolo 46%.
RadiacionZero - Lobos del Tolo 0:2

52e minuut.
Javkin met een sublieme pass. Klipphan rent richting de bal. Mane rent richting de bal. Klipphan verovert de bal door een tackle van achteren. Klipphan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Calero rent richting de bal. Millaldeo verovert de bal door een tackle van achteren. Millaldeo passt de bal in één keer door. Llerena rent richting de bal. Llerena haalt uit met een fantastische trap. Busnelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Mane kopt de bal weg. Nahuel rent richting de bal. Nahuel passt de bal in één keer door. Millaldeo is nu in balbezit. Millaldeo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RadiacionZero - Lobos del Tolo 0:3

71e minuut.
Calero is nu in balbezit. Llerena onderschept slim de pass. Llerena draait met de bal, schiet en ... Rabolini probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
RadiacionZero - Lobos del Tolo 0:4

79e minuut.
Javkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Millaldeo is nu in balbezit. Javkin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Javkin krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RadiacionZero 59%, Lobos del Tolo 41%.
RadiacionZero - Lobos del Tolo 0:4