Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dep.Codillo Canaya 1889
352 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
8 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 20.5
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
weak Passen average
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Susavila rent richting de bal. Susavila speelt de bal door. Iannella is nu in balbezit. Bone rent richting de bal. Bone draait met de bal, schiet en ... Forlin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

2e minuut.
Balbi is nu in balbezit. Forlin is nu in balbezit. Balbi rent richting de bal. Forlin probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Balbi de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dep.Codillo - Canaya 1889 1:0

17e minuut.
Forlin geeft een hoge lob. Arzeno kopt de bal weg. Curinao is nu in balbezit. Curinao schiet op doel. Wiemeyer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dep.Codillo - Canaya 1889 1:1

27e minuut.
Aronna raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bonnet komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Colombo kopt de bal weg. Klungelig pakt Arzeno de bal. Curinao rent richting de bal. Curinao draait met de bal, schiet en ... Wiemeyer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Bastía is nu in balbezit. Panguilef tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bastía is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Frustagli met een snel genomen vrije trap. Arzeno is nu in balbezit. Arzeno draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dep.Codillo 53%, Canaya 1889 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dep.Codillo - Canaya 1889 1:1

74e minuut.
Susavila bereikt de bal nog maar net als eerste. Susavila geeft een lange en hoge pass. Selvood kopt de bal weg. Bonnet is nu in balbezit. Bonnet draait met de bal, schiet en ... Forlin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Frustagli passt de bal met de wreef. Gurvich bereikt de bal nog maar net als eerste. Gurvich geeft een lange en hoge pass. Quaranta is nu in balbezit. Quaranta haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Desmarchelier passt de bal met de wreef. Guglieri met een sublieme pass. Bastía bereikt de bal nog maar net als eerste. Desmarchelier verovert de bal door een tackle van achteren. Desmarchelier haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dep.Codillo 36%, Canaya 1889 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dep.Codillo - Canaya 1889 1:1