Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
anti seco Union Mikan
Attack Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
14 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.7 gemiddelde waardering 26.6
slecht Schieten matig
zwak Passen slecht
zwak Verdedigen zwak


6e minuut.
Schramm bereikt de bal nog maar net als eerste. Mossier onderschept slim de pass. Mossier passt de bal met de wreef. Toranzo rent richting de bal. Toranzo haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
San Esteban speelt de bal door. Venesia kopt de bal weg. Daar is Caccialanzza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caccialanzza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
anti seco - Union Mikan 0:1

13e minuut.
Durand probeert naar een medespeler te passen. Wiede is nu in balbezit. Wiede passt de bal in één keer door. Caccialanzza is nu in balbezit. Caccialanzza haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Huck verovert de bal door een tackle van achteren. Huck speelt de bal door. Toranzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Toranzo schiet op doel. Rosada werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Wagner probeert naar een medespeler te passen. Toranzo rent richting de bal. Toranzo passt de bal zonder na te denken. Condorí rent richting de bal. Condorí draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
anti seco - Union Mikan 1:1

26e minuut.
Klungelig pakt Venesia de bal. Venesia met een sublieme pass. Mossier speelt de bal door. Condorí bereikt de bal nog maar net als eerste. Condorí haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Huck rent richting de bal. Huck probeert naar een medespeler te passen. Toranzo is nu in balbezit. Toranzo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Gutiérrez rent richting de bal. Gutiérrez geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Quaranta de bal. Caccialanzza bereikt de bal nog maar net als eerste. Caccialanzza haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Wiede is nu in balbezit. Wiede passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Iracet de bal onder controle te krijgen. Caccialanzza rent richting de bal. Caccialanzza schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: anti seco 42%, Union Mikan 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
anti seco - Union Mikan 1:1

72e minuut.
Schramm rent richting de bal. Schramm schiet op doel. Klungelig pakt Iracet de bal. Caccialanzza rent richting de bal. Caccialanzza haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Schramm is nu in balbezit. Schramm schiet op doel. San Esteban maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: anti seco 40%, Union Mikan 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
anti seco - Union Mikan 1:1