Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-01 23:26
  • Competitiewedstrijd: Liga D.09
  • Stadion: Porteño Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2428
Porteño Lobos del Tolo
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
61% Spel op eigen helft 39%
3 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 19.1
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


6e minuut.
De Genaro geeft de bal voor. Inworp. Millafilu met een snelle inworp. Millaldeo rent richting de bal. Millaldeo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Daar is Groia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Groia speelt de bal door. Millaldeo met een sublieme pass. Llerena rent richting de bal. Llerena haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Millafilu rent richting de bal. De Genaro onderschept slim de pass. De Genaro probeert naar een medespeler te passen. Llerena rent richting de bal. Llerena schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Porteño 65%, Lobos del Tolo 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Porteño - Lobos del Tolo 0:0

51e minuut.
Doeltrap. Tiesi trapt de bal weg. Trossero kopt de bal weg. Peirone rent richting de bal. Peirone haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Porteño - Lobos del Tolo 1:0

62e minuut.
Lectoure onderschept slim de pass. Lectoure geeft de bal voor. Klungelig pakt Ferrero de bal. Touriño rent richting de bal. Touriño haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Millafilu is nu in balbezit. De Genaro rent richting de bal. De Genaro passt de bal met de wreef. Nahuel is nu in balbezit. Nahuel schiet op doel. de Manow verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Cometti probeert naar een medespeler te passen. Millafilu is nu in balbezit. Met opzet legt De Genaro zijn tegenspeler op de grond. De Genaro krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Mane bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Trossero. Mane is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mane zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Palos heeft problemen om de bal te vangen. Llerena bereikt de bal nog maar net als eerste. Llerena draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Porteño 57%, Lobos del Tolo 43%.
Porteño - Lobos del Tolo 1:0