Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Union Mikan Lobos del Tolo
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.1 gemiddelde waardering 19.3
weak Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


7e minuut.
Pologn rent richting de bal. Millaldeo onderschept slim de pass. Millaldeo passt de bal met de wreef. Llerena rent richting de bal. Llerena haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Venesia passt de bal in één keer door. Wiede bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiede probeert naar een medespeler te passen. Caccialanzza rent richting de bal. Caccialanzza haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gaudio bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Union Mikan 50%, Lobos del Tolo 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Union Mikan - Lobos del Tolo 0:0

59e minuut.
Pologn is nu in balbezit. Millaldeo bereikt de bal nog maar net als eerste. Millaldeo passt de bal met de wreef. Llerena rent richting de bal. Llerena haalt uit met een fantastische trap. Rosada probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Schramm rent richting de bal. Mane bereikt de bal nog maar net als eerste. Cometti bereikt de bal nog maar net als eerste. Schramm rent richting de bal. Schramm haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Millafilu bereikt de bal nog maar net als eerste. Baley is nu in balbezit. Baley probeert naar een medespeler te passen. Llerena rent richting de bal. Llerena schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Schramm is nu in balbezit. Schramm met een sublieme pass. Caccialanzza rent richting de bal. Caccialanzza haalt uit met een fantastische trap. Gaudio probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Millafilu kopt de bal weg. Millaldeo met een sublieme pass. Gutiérrez is nu in balbezit. Llerena verovert de bal door een tackle van achteren. Llerena schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Horwarth met de inworp. Nahuel bereikt de bal nog maar net als eerste. Nahuel geeft de bal voor. Llerena is nu in balbezit. Llerena draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Union Mikan 50%, Lobos del Tolo 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Union Mikan - Lobos del Tolo 0:0