Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 23:26
  • Competitiewedstrijd: Liga D.09
  • Stadion: Liella F.C Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2184
Liella F.C defensores de Lanús
Attack Tactiek Attack
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
13 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.5 gemiddelde waardering 17.6
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Frondizi speelt de bal door. Moriconi geeft een hoge lob. Buzzi kopt de bal weg. Bíró bereikt de bal nog maar net als eerste. Bíró draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Barrios bereikt de bal nog maar net als eerste. Mastrogiulio onderschept slim de pass. Ladino is nu in balbezit. Selvood onderschept slim de pass. Selvood geeft de bal voor. Lanata verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Bonvin onderschept slim de pass. Bonvin geeft een hoge lob. Buzzi kopt de bal weg. Bíró is nu in balbezit. Bíró haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Liella F.C - defensores de Lanús 1:0

44e minuut.
Bíró springt en kopt de bal. Daar is Bruge, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buzzi rent richting de bal. Buzzi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Liella F.C - defensores de Lanús 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liella F.C 48%, defensores de Lanús 52%.
Liella F.C - defensores de Lanús 2:0

49e minuut.
Bonvin onderschept slim de pass. Bonvin geeft de bal voor. Frondizi met een sublieme pass. Bíró bereikt de bal nog maar net als eerste. Bíró schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Klungelig pakt Moriconi de bal. Pilsen is nu in balbezit. Real speelt de bal door. Mastrogiulio heeft problemen om de bal te vangen. Bíró speelt de bal door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Pilsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Frondizi bereikt de bal nog maar net als eerste. Frondizi geeft de bal voor. Buzzi is nu in balbezit. Buzzi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Bruge kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Schmoismann de bal onder controle te krijgen. Buzzi is nu in balbezit. Buzzi haalt uit met een fantastische trap. Fucaraccio werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Pilsen rent richting de bal. Schmoismann rent richting de bal. Schmoismann geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bonvin de bal. Bonvin geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Borruso rent richting de bal. Bonvin is nu in balbezit. Barrios tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Barrios krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liella F.C 47%, defensores de Lanús 53%.
Liella F.C - defensores de Lanús 2:0