Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 23:26
  • Competitiewedstrijd: Liga D.09
  • Stadion: Durmstat Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 2179
Durmstat Union Mikan
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
37% Spel op eigen helft 63%
21 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 26.3
zwak Schieten zwak
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


1e minuut.
Venesia rent richting de bal. Boruchowicz onderschept slim de pass. Venesia schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Venesia krijgt een gele kaart. Boruchowicz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Boruchowicz komt bij de bal en schiet. Rosada verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Campicelli met een sublieme pass. Boruchowicz rent richting de bal. Boruchowicz passt de bal in één keer door. Brisotto is nu in balbezit. Brisotto draait met de bal, schiet en ... Rosada bokst de bal weg.

7e minuut.
Pologn rent richting de bal. Pologn passt de bal met de wreef. Angeleri bereikt de bal nog maar net als eerste. Baley onderschept slim de pass. Baley geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Durmstat - Union Mikan 0:1

27e minuut.
Durand is nu in balbezit. Monner verovert de bal door een tackle van achteren. Monner met een sublieme pass. Brisotto rent richting de bal. Brisotto draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Daar is Brisotto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boruchowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pologn is nu in balbezit. Brisotto verovert de bal door een tackle van achteren. Brisotto haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Brisotto is nu in balbezit. Mazzuchelli verovert de bal door een tackle van achteren. Mazzuchelli met een sublieme pass. Boruchowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Boruchowicz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Durmstat 43%, Union Mikan 57%.
Durmstat - Union Mikan 0:1

49e minuut.
Boruchowicz draait met de bal, schiet en ... Mazzuchelli met een sublieme pass. Gutiérrez probeert de bal aan de voet te houden. Boruchowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Boruchowicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Pologn controleert de bal met de borst. Boruchowicz rent richting de bal. Boruchowicz passt de bal in één keer door. Brisotto is nu in balbezit. Brisotto schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Boruchowicz probeert de bal met de borst te controleren. Schramm rent richting de bal. Schramm probeert naar een medespeler te passen. Caccialanzza rent richting de bal. Caccialanzza haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Graziosi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Genovesi geeft de bal voor. Mazzuchelli heeft problemen om de bal te vangen. Brisotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Brisotto draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Baley is nu in balbezit. Angeleri begaat een overtreding. Baley is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gutiérrez zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ferreyra heeft problemen om de bal te vangen. Caccialanzza bereikt de bal nog maar net als eerste. Caccialanzza schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Maripani kopt de bal weg. Bagalonni bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagalonni draait met de bal, schiet en ... Mazzuchelli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Durmstat - Union Mikan 1:1

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Genovesi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Monner bereikt de bal nog maar net als eerste. Monner geeft een hoge lob. Brisotto springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Boruchowicz rent richting de bal. Boruchowicz geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Durand de bal. Brisotto rent richting de bal. Brisotto draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Durmstat 32%, Union Mikan 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Durmstat - Union Mikan 1:1