Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 23:26
  • Competitiewedstrijd: Liga D.09
  • Stadion: argnation Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 1519
argnation defensores de Lanús
Normal Tactiek Attack
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19 gemiddelde waardering 18.6
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


3e minuut.
Scaraviglione geeft een hoge lob. Lamothe is nu in balbezit. Schmoismann bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamothe onderschept slim de pass. Lamothe draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Bruge geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Passarella zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cincuegrani rent richting de bal. Cincuegrani geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Palacio kopt de bal weg. Daar is Simón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Verona met een sublieme pass. Lamothe bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamothe haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Selvood geeft de bal voor. Real kopt de bal weg. Daar is Scaraviglione, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Albertarrio rent richting de bal. Albertarrio haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Palacio bereikt de bal nog maar net als eerste. Palacio geeft een hoge lob. Cullinan rent richting de bal. Selvood verovert de bal door een tackle van achteren. Selvood geeft een hoge lob. Neumann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Fucaraccio trapt de bal weg van het doel. Bilevich kopt de bal weg. Klungelig pakt Schmoismann de bal. Lamothe is nu in balbezit. Lamothe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
argnation - defensores de Lanús 1:0

31e minuut.
Real bereikt de bal nog maar net als eerste. Cincuegrani verovert de bal door een tackle van achteren. Cincuegrani passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Lamothe de bal. Lamothe schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Frondizi geeft een hoge lob. Gotbeter bereikt de bal nog maar net als eerste. Palacio tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gotbeter wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Gotbeter zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Passarella rent richting de bal. Bruge onderschept slim de pass. Lamothe is nu in balbezit. Lamothe draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: argnation 41%, defensores de Lanús 59%.
argnation - defensores de Lanús 1:0

55e minuut.
Cincuegrani heeft problemen om de bal te vangen. Barrios bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrios probeert naar een medespeler te passen. Selvood is nu in balbezit. Selvood geeft een hoge lob. Paal!
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Passarella probeert naar een medespeler te passen. Cincuegrani probeert naar een medespeler te passen. Lamothe bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamothe haalt uit met een fantastische trap. Fucaraccio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
argnation - defensores de Lanús 2:0

82e minuut.
Simón kopt de bal weg. Scaraviglione bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Barrios zijn tegenspeler op de grond. Barrios krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: argnation 54%, defensores de Lanús 46%.
argnation - defensores de Lanús 2:0