Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lobos del Tolo River-futbol-club
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 19.1
poor Schieten average
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Make kan de bal niet met de borst controleren. Nahuel rent richting de bal. Nahuel passt de bal met de wreef. Llerena rent richting de bal. Llerena draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Daar is Mane, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kayupange bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazario is nu in balbezit. Kayupange is nu in balbezit. Kayupange draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gdansk kopt de bal weg. Kayupange rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cometti. Kayupange raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Kayupange kan niet meer verder spelen. Stampone komt het veld opgelopen.

16e minuut.
Cometti is nu in balbezit. Stampone verovert de bal door een tackle van achteren. Stampone met een sublieme pass. Nazario rent richting de bal. Nazario schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Vivot probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Millafilu rent richting de bal. Andersen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Andersen krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Gdansk onderschept slim de pass. Gdansk met een sublieme pass. Nazario is nu in balbezit. Stampone is nu in balbezit. Stampone haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Cometti probeert naar een medespeler te passen. Nahuel is nu in balbezit. Nahuel probeert naar een medespeler te passen. Llerena is nu in balbezit. Llerena schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lobos del Tolo - River-futbol-club 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lobos del Tolo 54%, River-futbol-club 46%.
Lobos del Tolo - River-futbol-club 1:0

48e minuut.
Klungelig pakt Nazario de bal. Mane rent richting de bal. Nazario onderschept slim de pass. Stampone bereikt de bal nog maar net als eerste. Stampone schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Czarnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Czarnik geeft de bal voor. Ferrero rent richting de bal. Nazario onderschept slim de pass. Nazario haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Gdansk is nu in balbezit. Gdansk geeft de bal voor. Batalla probeert de bal aan de voet te houden. Forteghini rent richting de bal. Forteghini geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Ferrero kopt de bal weg. Gdansk is nu in balbezit. Gdansk passt de bal zonder na te denken. Stampone rent richting de bal. Stampone draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Andersen probeert naar een medespeler te passen. Gdansk rent richting de bal. Gdansk geeft een lange en hoge pass. Forteghini is nu in balbezit. Forteghini geeft een lange en hoge pass. Gaudio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Ferrero met de inworp. Daar is Nahuel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nahuel geeft een hoge lob. Llerena is nu in balbezit. Llerena haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Cometti kopt de bal weg. Gdansk is nu in balbezit. Llerena verovert de bal door een tackle van achteren. Millaldeo bereikt de bal nog maar net als eerste. Millaldeo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lobos del Tolo 45%, River-futbol-club 55%.
Lobos del Tolo - River-futbol-club 1:0