Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RadiacionZero Durmstat
523 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
16 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 20.3
hopeless Schieten hopeless
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Monner geeft de bal voor. Calero probeert naar een medespeler te passen. Rabolini heeft problemen om de bal te vangen. Boruchowicz rent richting de bal. Boruchowicz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Klipphan verovert de bal door een tackle van achteren. Klipphan passt de bal in één keer door. Jeufroy rent richting de bal. Jeufroy schiet op doel. Ferreyra controleert de bal met de borst. Kleimann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kleimann met een sublieme pass. Calero kopt de bal weg. Klipphan is nu in balbezit. Klipphan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RadiacionZero - Durmstat 1:0

25e minuut.
Rabolini geeft de bal voor. Giussani rent richting de bal. Giussani passt de bal zonder na te denken. Daar is Klipphan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klipphan draait met de bal, schiet en ... Kleimann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Campicelli heeft problemen om de bal te vangen. Klipphan bereikt de bal nog maar net als eerste. Klipphan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RadiacionZero - Durmstat 2:0

35e minuut.
Squilacci is nu in balbezit. Calero is nu in balbezit. Bagalonni begaat een overtreding. Bagalonni krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RadiacionZero 44%, Durmstat 56%.
RadiacionZero - Durmstat 2:0

48e minuut.
Dedovich probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Monner rent richting de bal. Monner passt de bal in één keer door. Boruchowicz rent richting de bal. Boruchowicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Bagalonni onderschept slim de pass. Bagalonni geeft een lange en hoge pass. Wenuray bereikt de bal nog maar net als eerste. Wenuray haalt uit met een fantastische trap. Busnelli werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Calero bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagalonni is nu in balbezit. Bagalonni passt de bal met de wreef. Boruchowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Boruchowicz schiet op doel. Busnelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Wenuray rent richting de bal. Wenuray draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RadiacionZero - Durmstat 2:1

69e minuut.
Kleimann speelt de bal door. Morea kopt de bal weg. Daar is Klipphan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klipphan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RadiacionZero - Durmstat 3:1

72e minuut.
Daar is Genovesi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Genovesi passt de bal zonder na te denken. Campicelli heeft problemen om de bal te vangen. Klipphan bereikt de bal nog maar net als eerste. Klipphan schiet op doel. Kleimann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Wenuray probeert naar een medespeler te passen. Boruchowicz is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Estevez ... Strafschop! Estevez krijgt een gele kaart. Boruchowicz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Boruchowicz legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Estevez bereikt de bal nog maar net als eerste. Estevez passt de bal zonder na te denken. Jeufroy is nu in balbezit. Jeufroy schiet op doel. Kleimann werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Boruchowicz haalt uit met een fantastische trap. Rabolini kopt de bal weg. Boruchowicz rent richting de bal. Boruchowicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Morea bereikt de bal nog maar net als eerste. Wenuray rent richting de bal. Paultroni rent richting de bal. Boruchowicz onderschept slim de pass. Boruchowicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RadiacionZero 59%, Durmstat 41%.
RadiacionZero - Durmstat 3:1