Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lobos del Tolo Liella F.C
Normal Tactiek Attack
53% Balbezit 47%
53% Spel op eigen helft 47%
5 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 18.9
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Niemans is nu in balbezit. Millaldeo verovert de bal door een tackle van achteren. Millaldeo passt de bal met de wreef. Llerena rent richting de bal. Llerena haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Moriconi bereikt de bal nog maar net als eerste. Millaldeo bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemans begaat een overtreding. Niemans krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Cometti rent richting de bal. Mastrogiulio verovert de bal door een tackle van achteren. Mastrogiulio probeert naar een medespeler te passen. Buzzi rent richting de bal. Buzzi draait met de bal, schiet en ... Gaudio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Doeltrap. Lanata trapt de bal weg. Mastrogiulio kopt de bal weg. Buzzi rent richting de bal. Buzzi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lobos del Tolo - Liella F.C 0:1

45e minuut.
Batalla bereikt de bal nog maar net als eerste. Mane is nu in balbezit. Mastrogiulio begaat een overtreding. Mastrogiulio krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lobos del Tolo 57%, Liella F.C 43%.
Lobos del Tolo - Liella F.C 0:1

74e minuut.
Mastrogiulio heeft problemen om de bal te vangen. Bíró is nu in balbezit. Bíró passt de bal zonder na te denken. Buzzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzzi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lobos del Tolo 49%, Liella F.C 51%.
Lobos del Tolo - Liella F.C 0:1