Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
defensores de Lanús Dep.Codillo
Attack Tactiek 352
46% Balbezit 54%
46% Spel op eigen helft 54%
6 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 17.9
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Bonnet geeft een hoge lob. Palacio probeert de bal aan de voet te houden. Desmarchelier bereikt de bal nog maar net als eerste. Real verovert de bal door een tackle van achteren. Real geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Bonnet speelt de bal door. Real rent richting de bal. Iannella onderschept slim de pass. Desmarchelier rent richting de bal. Desmarchelier probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Desmarchelier heeft problemen om de bal te vangen. Simón is nu in balbezit. Aronna tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Simón is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Albertarrio neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: defensores de Lanús 44%, Dep.Codillo 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
defensores de Lanús - Dep.Codillo 0:0

49e minuut.
Bruge bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruge geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vieytes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bone geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Hamilton verovert de bal door een tackle van achteren. Hamilton met een sublieme pass. Bonnet probeert naar een medespeler te passen. Desmarchelier rent richting de bal. Desmarchelier haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Iannella geeft een lange en hoge pass. Hamilton geeft een hoge lob. Schmoismann heeft problemen om de bal te vangen. Bone is nu in balbezit. Bone haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Daar is Braña, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palacio rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Palacio met een snelle inworp. Dragosevich geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Dragosevich geeft een hoge lob. Perhkin antu heeft problemen om de bal te vangen. Simón is nu in balbezit. Perhkin antu rent richting de bal. Perhkin antu draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
defensores de Lanús - Dep.Codillo 1:0

84e minuut.
Fischer bereikt de bal nog maar net als eerste. Fischer passt de bal in één keer door. Bonnet bereikt de bal nog maar net als eerste. Palacio is nu in balbezit. Palacio geeft de bal voor. Wiemeyer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Real met een sublieme pass. Palacio rent richting de bal. Bonnet begaat een overtreding. Palacio is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Real zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Wiemeyer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: defensores de Lanús 49%, Dep.Codillo 51%.
defensores de Lanús - Dep.Codillo 1:0