Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-04 23:26
  • Competitiewedstrijd: Liga D.09
  • Stadion: Porteño Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 1552
Porteño Los Picusos
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
3 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 18.4
poor Schieten poor
hopeless Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Aspero met een sublieme pass. Jokanovich is nu in balbezit. Jokanovich speelt de bal door. Bernardi rent richting de bal. Bernardi geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Cardone kopt de bal weg. Alagia rent richting de bal. Alagia geeft een lange en hoge pass. Daar is Touriño, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Touriño haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Jokanovich geeft een lange en hoge pass. Inworp. Dalmonte met een snelle inworp. Peirone bereikt de bal nog maar net als eerste. Peirone haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Jokanovich geeft een lange en hoge pass. Inworp. Dalmonte met de inworp. Peirone bereikt de bal nog maar net als eerste. Peirone geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. Hugh geeft een hoge lob. Dalmonte probeert de bal met de borst te controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Arguini. Arguini krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Nahuelanca is nu in balbezit. Terra rent richting de bal. Nahuelanca is nu in balbezit. Terra bereikt de bal nog maar net als eerste. Terra schiet op doel. de Manow probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Porteño - Los Picusos 0:1

37e minuut.
Aspero verovert de bal door een tackle van achteren. Trossero bereikt de bal nog maar net als eerste. Aspero tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Aspero krijgt een gele kaart. Trossero is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Trossero zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Hugh controleert de bal met de borst. Touriño verovert de bal door een tackle van achteren. Touriño schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Porteño 53%, Los Picusos 47%.
Porteño - Los Picusos 0:1

50e minuut.
Gaite passt de bal met de wreef. Nahuelanca is nu in balbezit. Nahuelanca passt de bal zonder na te denken. Terra heeft problemen om de bal te vangen. Terra schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Hugh bereikt de bal nog maar net als eerste. Hugh geeft een hoge lob. Nahuelanca kopt de bal weg. Klungelig pakt Terra de bal. Terra haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Inworp. Karol met een snelle inworp. Trossero is nu in balbezit. Nahuelanca verovert de bal door een tackle van achteren. Nahuelanca geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Porteño - Los Picusos 0:2

86e minuut.
Arguini geeft de bal voor. Bernardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernardi probeert naar een medespeler te passen. Terra rent richting de bal. Terra draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Porteño 65%, Los Picusos 35%.
Porteño - Los Picusos 0:2