Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-31 23:26
  • Competitiewedstrijd: Liga D.09
  • Stadion: Liella F.C Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2670
Liella F.C RadiacionZero
Attack Tactiek 523
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 17.5
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


11e minuut.
Lacroix is nu in balbezit. Dedovich rent richting de bal. Lacroix tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lacroix krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Ladino met een snelle inworp. Klungelig pakt Bonvin de bal. Bonvin met een sublieme pass. Niemans rent richting de bal. Niemans speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Jeufroy is nu in balbezit. Niemans is nu in balbezit. Jeufroy tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jeufroy krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Estevez speelt de bal door. Jeufroy probeert naar een medespeler te passen. Klipphan bereikt de bal nog maar net als eerste. Klipphan schiet op doel. Lanata werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Liella F.C - RadiacionZero 0:1

38e minuut.
Daar is Buzzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buzzi met een sublieme pass. Bíró is nu in balbezit. Bíró haalt uit met een fantastische trap. Rabolini probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal vliegt tegen de lat. Morea probeert de bal aan de voet te houden. Mastrogiulio rent richting de bal. Mastrogiulio schiet op doel. Busnelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Liella F.C - RadiacionZero 1:1

41e minuut.
Calero bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonvin bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Calero. Calero krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liella F.C 46%, RadiacionZero 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Liella F.C - RadiacionZero 1:1

52e minuut.
Squilacci zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Giussani rent richting de bal. Bonvin verovert de bal door een tackle van achteren. Calero is nu in balbezit. Calero haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Morea verovert de bal door een tackle van achteren. Morea met een sublieme pass. Giussani speelt de bal door. Klipphan is nu in balbezit. Klipphan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Busnelli trapt de bal weg. Bonvin heeft problemen om de bal te vangen. Klipphan bereikt de bal nog maar net als eerste. Klipphan schiet op doel. Lanata werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Liella F.C - RadiacionZero 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liella F.C 54%, RadiacionZero 46%.
Liella F.C - RadiacionZero 1:2