Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-31 23:26
  • Competitiewedstrijd: Liga D.09
  • Stadion: Canaya 1889 Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 963
Canaya 1889 defensores de Lanús
Normal Tactiek Attack
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
9 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 18.8
hopeless Schieten poor
average Passen poor
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Simón kopt de bal weg. Albertarrio kan de bal niet met de borst controleren. Perhkin antu rent richting de bal. Perhkin antu haalt uit met een fantastische trap. Selvood probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Barrios is nu in balbezit. Curinao verovert de bal door een tackle van achteren. Curinao speelt de bal door. Arzeno rent richting de bal. Arzeno schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Arzeno rent richting de bal. Curinao bereikt de bal nog maar net als eerste. Arzeno is nu in balbezit. Arzeno draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Fucaraccio probeert naar een medespeler te passen. Perhkin antu kopt de bal weg. Albertarrio bereikt de bal nog maar net als eerste. Albertarrio draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Balbi de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Canaya 1889 48%, defensores de Lanús 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Canaya 1889 - defensores de Lanús 0:0

50e minuut.
Curinao is nu in balbezit. Real onderschept slim de pass. Real probeert naar een medespeler te passen. Perhkin antu is nu in balbezit. Perhkin antu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Quaranta bereikt de bal nog maar net als eerste. Quaranta heeft problemen om de bal te vangen. Quaranta speelt de bal door. Arzeno rent richting de bal. Arzeno schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Barrios raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dragosevich komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Simón geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Quaranta de bal onder controle te krijgen. Quaranta passt de bal zonder na te denken. Curinao rent richting de bal. Curinao haalt uit met een fantastische trap. Paal!

83e minuut.
Balbi is nu in balbezit. Balbi geeft de bal voor. Quaranta kopt de bal weg. Arzeno is nu in balbezit. Arzeno haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Canaya 1889 34%, defensores de Lanús 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Canaya 1889 - defensores de Lanús 0:0