Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Picusos Franz Beckenbauer Academy
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
2 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 19.8
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


4e minuut.
Lacassagne trapt de bal weg. Klungelig pakt Aspero de bal. San Esteban bereikt de bal nog maar net als eerste. Birkmeyer is nu in balbezit. Birkmeyer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Jokanovich geeft een lange en hoge pass. San Esteban kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Jokanovich de bal onder controle te krijgen. Tomaz is nu in balbezit. Tomaz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
San Esteban met een sublieme pass. Birkmeyer rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gaite. Gaite krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Jokanovich is nu in balbezit. Docabo verovert de bal door een tackle van achteren. Docabo passt de bal in één keer door. Birkmeyer is nu in balbezit. Birkmeyer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Picusos - Franz Beckenbauer Academy 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Picusos 57%, Franz Beckenbauer Academy 43%.
Los Picusos - Franz Beckenbauer Academy 0:1

50e minuut.
borreli is nu in balbezit. Aspero verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van San Esteban. San Esteban krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Aspero verovert de bal door een tackle van achteren. Arguini bereikt de bal nog maar net als eerste. Arguini passt de bal met de wreef. Bernardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernardi speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Picusos 49%, Franz Beckenbauer Academy 51%.
Los Picusos - Franz Beckenbauer Academy 0:1