Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CD Beade Los Cachorros
Normal Tactiek Primera 442
41% Balbezit 59%
79% Spel op eigen helft 21%
1 Doelpogingen 33
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 33
slecht Schieten zwak
slecht Passen goed
waardeloos Verdedigen matig


3e minuut.
Lendoiro kopt de bal weg. Bacallado probeert de bal aan de voet te houden. Fernández Santos is nu in balbezit. Malburny bereikt de bal nog maar net als eerste. Malburny haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Perez trapt de bal weg. Chirón kopt de bal weg. Malburny is nu in balbezit. Malburny haalt uit met een fantastische trap. Perez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sambruno rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Beade - Los Cachorros 0:1

12e minuut.
Subero speelt de bal door. Chirón bereikt de bal nog maar net als eerste. Chirón geeft een hoge lob. Sambruno is nu in balbezit. Sambruno draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CD Beade - Los Cachorros 0:2

16e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Navas met een snelle inworp. Sambruno speelt de bal door. Malburny rent richting de bal. Malburny schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Navas passt de bal in één keer door. Subero is nu in balbezit. Subero passt de bal met de wreef. Sambruno geeft de bal voor. Perez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Beade - Los Cachorros 0:3

18e minuut.
Subero verovert de bal door een tackle van achteren. Subero geeft een lange en hoge pass. Sambruno heeft problemen om de bal te vangen. Malburny rent richting de bal. Malburny haalt uit met een fantastische trap. Perez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Navas onderschept slim de pass. Navas met een sublieme pass. Sambruno bereikt de bal nog maar net als eerste. Sambruno haalt uit met een fantastische trap. Conget kopt de bal weg. Perez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Navas met de inworp. Subero probeert naar een medespeler te passen. Sambruno bereikt de bal nog maar net als eerste. Sambruno schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Beade - Los Cachorros 0:4

32e minuut.
Conget rent richting de bal. Malburny verovert de bal door een tackle van achteren. Sambruno is nu in balbezit. Sambruno draait met de bal, schiet en ... Perez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Beade - Los Cachorros 0:5

34e minuut.
Subero met een sublieme pass. Malburny is nu in balbezit. Malburny met een sublieme pass. Sambruno is nu in balbezit. Sambruno schiet op doel. Perez bokst de bal weg.

38e minuut.
Subero probeert naar een medespeler te passen. Chirón bereikt de bal nog maar net als eerste. Chirón geeft een hoge lob. Sambruno krijgt zijn hoofd ertegen. Perez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Navas verovert de bal door een tackle van achteren. Comas is nu in balbezit. Comas geeft een hoge lob. Sambruno rent richting de bal. Sambruno haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Sambruno geeft een lange en hoge pass. Malburny heeft problemen om de bal te vangen. Conget is nu in balbezit. Malburny onderschept slim de pass. Malburny schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CD Beade 85%, Los Cachorros 15%.
CD Beade - Los Cachorros 0:5

46e minuut.
Subero rent richting de bal. Fernández Santos begaat een overtreding. Subero is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Comas zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sambruno geeft de bal voor. Malburny maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
Klungelig pakt Lendoiro de bal. Malburny bereikt de bal nog maar net als eerste. Malburny geeft een hoge lob. Sambruno is nu in balbezit. Sambruno haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Beade - Los Cachorros 0:6

51e minuut.
Malburny is nu in balbezit. Malburny passt de bal met de wreef. Sambruno is nu in balbezit. Sambruno haalt uit met een fantastische trap. Perez probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Daar is Subero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malburny rent richting de bal. Subero bereikt de bal nog maar net als eerste. Malburny rent richting de bal. Malburny haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Subero heeft problemen om de bal te vangen. Subero passt de bal in één keer door. Daar is Zúñiga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sambruno is nu in balbezit. Sambruno draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Perez trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Bacallado de bal. Navas speelt de bal door. Sambruno is nu in balbezit. Sambruno schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Beade - Los Cachorros 0:7

60e minuut.
Subero verovert de bal door een tackle van achteren. Chirón is nu in balbezit. Chirón geeft de bal voor. Sambruno bereikt de bal nog maar net als eerste. Sambruno schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Beade - Los Cachorros 0:8

66e minuut.
Subero geeft een lange en hoge pass. Conget is nu in balbezit. Malburny verovert de bal door een tackle van achteren. Malburny schiet op doel. Perez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Beade - Los Cachorros 0:9

67e minuut.
Sambruno passt de bal in één keer door. Chirón speelt de bal door. Malburny is nu in balbezit. Malburny haalt uit met een fantastische trap. Perez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Beade - Los Cachorros 0:10

73e minuut.
Conget bereikt de bal nog maar net als eerste. Sambruno verovert de bal door een tackle van achteren. Sambruno speelt de bal door. Malburny is nu in balbezit. Malburny schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Beade - Los Cachorros 0:11

81e minuut.
Gutiérrez Carbó raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Galca komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Fernández Santos is nu in balbezit. Chirón is nu in balbezit. Chirón passt de bal in één keer door. Malburny is nu in balbezit. Malburny haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Perez trapt de bal weg van het doel. Chirón kopt de bal weg. Lendoiro is nu in balbezit. Malburny verovert de bal door een tackle van achteren. Malburny schiet op doel. Perez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CD Beade 74%, Los Cachorros 26%.
CD Beade - Los Cachorros 0:11