Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Blue Tigers 1926 CD Beade
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
31% Spel op eigen helft 69%
19 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
33.5 gemiddelde waardering 18.1
adequate Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Macedo da Silva Rodilla passt de bal met de wreef. Nagore geeft een hoge lob. Fernández Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Burlandi rent richting de bal. Burlandi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Nagore rent richting de bal. Fernández Santos is nu in balbezit. Nagore onderschept slim de pass. Nagore geeft een lange en hoge pass. Burlandi springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Tigers 1926 - CD Beade 1:0

15e minuut.
Nagore probeert naar een medespeler te passen. Bacallado bereikt de bal nog maar net als eerste. Macedo da Silva Rodilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Bacallado onderschept slim de pass. Bacallado geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Bacallado bereikt de bal nog maar net als eerste. Bacallado speelt de bal door. Rubinos Pérez rent richting de bal. Rubinos Pérez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Blue Tigers 1926 - CD Beade 1:1

25e minuut.
Nagore verovert de bal door een tackle van achteren. Nagore passt de bal in één keer door. Burlandi is nu in balbezit. Burlandi draait met de bal, schiet en ... Perez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Tigers 1926 - CD Beade 2:1

28e minuut.
Bacallado bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosas verovert de bal door een tackle van achteren. Rosas met een sublieme pass. Burlandi bereikt de bal nog maar net als eerste. Burlandi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Macedo da Silva Rodilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Bacallado bereikt de bal nog maar net als eerste. Bacallado passt de bal met de wreef. Burlandi rent richting de bal. Burlandi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Rosas geeft een hoge lob. Fernández Santos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Burlandi is nu in balbezit. Burlandi haalt uit met een fantastische trap. Perez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Tigers 1926 - CD Beade 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Tigers 1926 35%, CD Beade 65%.
Blue Tigers 1926 - CD Beade 3:1

48e minuut.
Zago geeft de bal voor. Zúñiga probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Burlandi bereikt de bal nog maar net als eerste. Burlandi draait met de bal, schiet en ... Perez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Tigers 1926 - CD Beade 4:1

57e minuut.
Nagore passt de bal met de wreef. Rosas rent richting de bal. Rosas probeert naar een medespeler te passen. Burlandi rent richting de bal. Burlandi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Perez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Inworp. Siria met de inworp. Nagore met een sublieme pass. Burlandi bereikt de bal nog maar net als eerste. Burlandi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Tigers 1926 - CD Beade 5:1

77e minuut.
Rosas geeft de bal voor. Lendoiro rent richting de bal. Burlandi verovert de bal door een tackle van achteren. Burlandi draait met de bal, schiet en ... Conget probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Tigers 1926 - CD Beade 6:1

88e minuut.
Bacallado rent richting de bal. Nagore verovert de bal door een tackle van achteren. Nagore probeert naar een medespeler te passen. Burlandi is nu in balbezit. Burlandi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Nagore rent richting de bal. Nagore speelt de bal door. Burlandi is nu in balbezit. Burlandi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Tigers 1926 - CD Beade 7:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Tigers 1926 28%, CD Beade 72%.
Blue Tigers 1926 - CD Beade 7:1