Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CD Beade FC Acura
Normal Tactiek 4231 prueba
43% Balbezit 57%
66% Spel op eigen helft 34%
2 Doelpogingen 24
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 32.1
poor Schieten adequate
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen average


2e minuut.
Rivas González met een sublieme pass. Conget bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdu Omer verovert de bal door een tackle van achteren. Abdu Omer draait met de bal, schiet en ... Perez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Beade - FC Acura 0:1

5e minuut.
Oronoz onderschept slim de pass. Fränkel rent richting de bal. Bacallado maakt een afschuwelijke overtreding. Bacallado krijgt een gele kaart.

9e minuut.
González Lejárraga verovert de bal door een tackle van achteren. Abdu Omer rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van González Lejárraga. González Lejárraga krijgt een gele kaart. Abdu Omer raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Baud neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
González Lejárraga geeft de bal voor. Langarica kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Bacallado de bal onder controle te krijgen. Abdu Omer bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdu Omer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Beade - FC Acura 0:2

16e minuut.
Mas is nu in balbezit. Gandarias rent richting de bal. Gandarias speelt de bal door. Rubinos Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubinos Pérez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Lendoiro raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sánchez Algaba komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Mas passt de bal zonder na te denken. Baud rent richting de bal. Baud met een sublieme pass. Langarica bereikt de bal nog maar net als eerste. Langarica geeft de bal voor. Perez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Rivas González heeft problemen om de bal te vangen. Rivas González passt de bal met de wreef. Abdu Omer bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdu Omer haalt uit met een fantastische trap. Perez probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

40e minuut.
Fränkel rent richting de bal. Fränkel geeft een hoge lob. Daar is Conget, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abdu Omer rent richting de bal. Abdu Omer haalt uit met een fantastische trap. Perez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Fernández Santos rent richting de bal. Galera Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdu Omer is nu in balbezit. Abdu Omer draait met de bal, schiet en ... Perez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Beade - FC Acura 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CD Beade 68%, FC Acura 32%.
CD Beade - FC Acura 0:3

50e minuut.
Fernández Santos rent richting de bal. Galera Martínez rent richting de bal. Abdu Omer bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdu Omer haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
CD Beade - FC Acura 0:4

60e minuut.
Oronoz geeft een hoge lob. Zúñiga bereikt de bal nog maar net als eerste. Zúñiga geeft een lange en hoge pass. Abdu Omer rent richting de bal. Abdu Omer draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Langarica onderschept slim de pass. Langarica geeft de bal voor. Rivas González kopt de bal weg. Abdu Omer bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdu Omer draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Rivas González is nu in balbezit. Rivas González geeft een lange en hoge pass. Zúñiga probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Abdu Omer rent richting de bal. Abdu Omer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CD Beade 63%, FC Acura 37%.
CD Beade - FC Acura 0:4