Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Thurn and Taxis InterTeam
Attack Tactiek 451
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 19.3
poor Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


24e minuut.
Domenech Ceballos passt de bal in één keer door. Albístegui rent richting de bal. Albístegui speelt de bal door. Cabeza rent richting de bal. Cabeza haalt uit met een fantastische trap. Aliaga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dorado Bielsa met de inworp. Liñero bereikt de bal nog maar net als eerste. Liñero geeft een hoge lob. Silva Linares werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Thurn and Taxis 55%, InterTeam 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Thurn and Taxis - InterTeam 0:0

51e minuut.
Guardiola geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cañardo met de inworp. Rodríguez Venta bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Venta geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Pérez Arango geeft een lange en hoge pass. Liñero bereikt de bal nog maar net als eerste. Liñero passt de bal met de wreef. Rodríguez Venta rent richting de bal. Rodríguez Venta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Thurn and Taxis - InterTeam 1:0

56e minuut.
Klungelig pakt Sendra de bal. Sendra geeft een lange en hoge pass. Dorado Bielsa kopt de bal weg. Liñero bereikt de bal nog maar net als eerste. Liñero draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Fernández González rent richting de bal. Fernández González geeft een hoge lob. Cabeza bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabeza schiet op doel. Aliaga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Thurn and Taxis - InterTeam 1:1

86e minuut.
de Dompablo rent richting de bal. de Dompablo passt de bal in één keer door. Cabeza rent richting de bal. Cabeza draait met de bal, schiet en ... Aliaga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Thurn and Taxis - InterTeam 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Thurn and Taxis 47%, InterTeam 53%.
Thurn and Taxis - InterTeam 1:2