Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Acura Los Cachorros
4231 prueba Tactiek Primera 442
53% Balbezit 47%
63% Spel op eigen helft 37%
5 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
34.3 gemiddelde waardering 41.1
adequate Schieten average
weak Passen solid
adequate Verdedigen adequate


37e minuut.
Boldici probeert naar een medespeler te passen. Calpe is nu in balbezit. Met opzet legt Ordeñana zijn tegenspeler op de grond. Ordeñana krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Oronoz geeft een lange en hoge pass. Fränkel kopt de bal weg. Oronoz probeert de bal met de borst te controleren. Malburny verovert de bal door een tackle van achteren. Malburny schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Acura 60%, Los Cachorros 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Acura - Los Cachorros 0:0

48e minuut.
Rivas González onderschept slim de pass. Rivas González met een sublieme pass. Abdu Omer is nu in balbezit. Abdu Omer draait met de bal, schiet en ... Alegbe maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Acura - Los Cachorros 1:0

56e minuut.
Ordeñana kopt de bal weg. Fränkel is nu in balbezit. Fränkel met een sublieme pass. Abdu Omer bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdu Omer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Navas rent richting de bal. Navas passt de bal met de wreef. Malburny bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutiérrez Carbó bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutiérrez Carbó schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Acura 65%, Los Cachorros 35%.
FC Acura - Los Cachorros 1:0