Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kolosso2 Nano FC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 17.8
poor Schieten average
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


14e minuut.
Iglesias Quintana met een sublieme pass. Ona bereikt de bal nog maar net als eerste. Irusta rent richting de bal. Ona verovert de bal door een tackle van achteren. Ona schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kolosso2 - Nano FC 1:0

19e minuut.
Boris González passt de bal in één keer door. Inworp. López Baquero met een snelle inworp. de Miguel Bravo is nu in balbezit. de Miguel Bravo geeft een hoge lob. Bauzá bokst de bal weg. García Miranda is nu in balbezit. García Miranda draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Ruiz Otxoa speelt de bal door. Añón is nu in balbezit. Añón passt de bal met de wreef. Boris González rent richting de bal. Boris González schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kolosso2 - Nano FC 2:0

34e minuut.
Klungelig pakt de Miguel Bravo de bal. de Miguel Bravo geeft de bal voor. Martínez Racero is nu in balbezit. Martínez Racero schiet op doel. Barrientos probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
kolosso2 - Nano FC 2:1

40e minuut.
Ordóñez Herrera onderschept slim de pass. Ordóñez Herrera geeft een hoge lob. López Baquero probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ona is nu in balbezit. Ona draait met de bal, schiet en ... Ull verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kolosso2 44%, Nano FC 56%.
kolosso2 - Nano FC 2:1

53e minuut.
Arabidurrutia met een snelle inworp. López Baquero is nu in balbezit. López Baquero probeert naar een medespeler te passen. Añón is nu in balbezit. Añón schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Bauzá met een harde bal richting middenveld. Ruiz Otxoa kopt de bal weg. Gibanel is nu in balbezit. Añón verovert de bal door een tackle van achteren. Añón haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Vilaseca bereikt de bal nog maar net als eerste. García Miranda onderschept slim de pass. Añón rent richting de bal. Añón haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
kolosso2 - Nano FC 2:2

63e minuut.
Iglesias Quintana probeert naar een medespeler te passen. Morón bereikt de bal nog maar net als eerste. Aliaga begaat een overtreding. Aliaga krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Vilaseca bereikt de bal nog maar net als eerste. Añón rent richting de bal. Boris González schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Boris González krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Ordóñez Herrera met een snelle inworp. Iglesias Quintana is nu in balbezit. Rodríguez Reguero tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Iglesias Quintana is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Boris González zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
López Baquero heeft problemen om de bal te vangen. Ona is nu in balbezit. Iglesias Quintana rent richting de bal. Ona bereikt de bal nog maar net als eerste. Ona haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
kolosso2 - Nano FC 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kolosso2 57%, Nano FC 43%.
kolosso2 - Nano FC 3:2