Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Benidorm.C.F Pel Droed
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 19.5
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


12e minuut.
Lembo geeft een lange en hoge pass. Revuelta rent richting de bal. Revuelta probeert naar een medespeler te passen. López Martín is nu in balbezit. López Martín haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Benidorm.C.F - Pel Droed 0:1

19e minuut.
Paz Cruz rent richting de bal. Paz Cruz geeft een hoge lob. Amado probeert naar een medespeler te passen. Silvinho is nu in balbezit. Silvinho haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
París probeert naar een medespeler te passen. Sanromán is nu in balbezit. Paz Cruz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Paz Cruz krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Fernández Trelles met een sublieme pass. Inworp. Lembo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Toledo is nu in balbezit. Toledo geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. López Martín krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Benidorm.C.F 46%, Pel Droed 54%.
Benidorm.C.F - Pel Droed 0:1

50e minuut.
Sanromán bereikt de bal nog maar net als eerste. París onderschept slim de pass. París met een sublieme pass. Silvinho is nu in balbezit. Silvinho haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Paz Cruz is nu in balbezit. Silvinho rent richting de bal. Paz Cruz onderschept slim de pass. Silvinho verovert de bal door een tackle van achteren. Silvinho draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Condom kopt de bal weg. Sanromán rent richting de bal. París begaat een overtreding. París krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Larraínzar geeft een hoge lob. Prieto Argarate kopt de bal weg. Silvinho is nu in balbezit. Silvinho haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
París onderschept slim de pass. Lembo is nu in balbezit. Lembo passt de bal zonder na te denken. López Martín heeft problemen om de bal te vangen. López Martín draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Mateos geeft de bal voor. Revuelta rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fernández Trelles. Fernández Trelles krijgt een gele kaart.

70e minuut.
López Martín bereikt de bal nog maar net als eerste. Mateos is nu in balbezit. López Martín bereikt de bal nog maar net als eerste. López Martín haalt uit met een fantastische trap. Landeira maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Benidorm.C.F - Pel Droed 0:2

74e minuut.
Pi probeert de bal aan de voet te houden. Silvinho rent richting de bal. Silvinho passt de bal met de wreef. Amado is nu in balbezit. Amado haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Benidorm.C.F 55%, Pel Droed 45%.
Benidorm.C.F - Pel Droed 0:2