Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kamylo Real Betis Balompié
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 19.6
unsatisfactory Schieten average
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


16e minuut.
Guerrero Fernández trapt de bal weg. Diego speelt de bal door. González Reyes bereikt de bal nog maar net als eerste. González Reyes draait met de bal, schiet en ... Cantero probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Kamylo - Real Betis Balompié 0:1

35e minuut.
Diego verovert de bal door een tackle van achteren. Diego geeft de bal voor. Cantero bereikt de bal nog maar net als eerste. González Reyes onderschept slim de pass. González Reyes haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kamylo 57%, Real Betis Balompié 43%.
Kamylo - Real Betis Balompié 0:1

47e minuut.
Fernández López is nu in balbezit. de Diego Pagola onderschept slim de pass. de Diego Pagola speelt de bal door. Gutiérrez Ortiz is nu in balbezit. Gutiérrez Ortiz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kamylo - Real Betis Balompié 1:1

56e minuut.
Ferrao bereikt de bal nog maar net als eerste. García Zubikarai speelt de bal door. Niño Bejarano rent richting de bal. de Diego Pagola onderschept slim de pass. de Diego Pagola schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Diego rent richting de bal. González Reyes is nu in balbezit. Diego is nu in balbezit. González Reyes rent richting de bal. González Reyes haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. López López probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
García Zubikarai is nu in balbezit. García Zubikarai passt de bal met de wreef. Gracia is nu in balbezit. García Hueso bereikt de bal nog maar net als eerste. García Hueso draait met de bal, schiet en ... López López verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Gracia rent richting de bal. García Hueso bereikt de bal nog maar net als eerste. Gracia schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gracia krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Sancho rent richting de bal. Gracia Calmache bereikt de bal nog maar net als eerste. Gracia Calmache met een sublieme pass. Gutiérrez Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutiérrez Ortiz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kamylo 47%, Real Betis Balompié 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kamylo - Real Betis Balompié 1:1