Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tanquistas Alpinistas S. D. Logroñes
4-2-3-1 1 Tactiek Defensa 5-3-2
48% Balbezit 52%
61% Spel op eigen helft 39%
8 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
38.9 gemiddelde waardering 39.8
goed Schieten goed
matig Passen redelijk
redelijk Verdedigen redelijk


4e minuut.
Vanoli kopt de bal weg. Mrównica rent richting de bal. Mrównica probeert naar een medespeler te passen. Naintos is nu in balbezit. Naintos haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Vanoli geeft een lange en hoge pass. Naintos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vierkorn begaat een overtreding. Vierkorn krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Mrównica bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrównica passt de bal met de wreef. Naintos heeft problemen om de bal te vangen. Naintos schiet op doel. Sapara probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal vliegt tegen de lat. Sapara is nu in balbezit. Naintos verovert de bal door een tackle van achteren. Naintos haalt uit met een fantastische trap. bin Adenan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Chekhov is nu in balbezit. García Ibáñez rent richting de bal. García Ibáñez geeft een hoge lob. Videla is nu in balbezit. Videla schiet op doel. Antonie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Luke rent richting de bal. Luke geeft een hoge lob. Inworp. Vierkorn met de inworp. Boc geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Pimienta rent richting de bal. Majerczyk probeert naar een medespeler te passen. Naintos is nu in balbezit. Naintos schiet op doel. bin Adenan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tanquistas Alpinistas - S. D. Logroñes 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tanquistas Alpinistas 63%, S. D. Logroñes 37%.
Tanquistas Alpinistas - S. D. Logroñes 1:0

46e minuut.
Kesedžić komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Berlanga passt de bal met de wreef. Luke rent richting de bal. Luke passt de bal zonder na te denken. Videla bereikt de bal nog maar net als eerste. Videla draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Chekhov rent richting de bal. García Ibáñez verovert de bal door een tackle van achteren. García Ibáñez met een sublieme pass. Skrocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrocki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Pimienta geeft de bal voor. Berlanga is nu in balbezit. Berlanga geeft de bal voor. Naintos is nu in balbezit. Naintos schiet op doel. bin Adenan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Mrównica onderschept slim de pass. Mrównica passt de bal met de wreef. Sapara probeert de bal met de borst te controleren. Naintos rent richting de bal. Naintos schiet op doel. bin Adenan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Naintos rent richting de bal. Naintos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tanquistas Alpinistas - S. D. Logroñes 2:0

83e minuut.
Mrównica probeert naar een medespeler te passen. Naintos is nu in balbezit. Vierkorn schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Vierkorn moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Vierkorn schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

88e minuut.
Boc raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mamrot komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tanquistas Alpinistas 60%, S. D. Logroñes 40%.
Tanquistas Alpinistas - S. D. Logroñes 2:0