Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SD Santiago Levante Unión Deportiva
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 22.2
hopeloos Schieten matig
zwak Passen zwak
waardeloos Verdedigen zwak


3e minuut.
Vera Aguilar speelt de bal door. Naujoks García is nu in balbezit. Naujoks García met een sublieme pass. Morera is nu in balbezit. Morera schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Domenech Ceballos kopt de bal weg. Naujoks García bereikt de bal nog maar net als eerste. Morera rent richting de bal. Morera haalt uit met een fantastische trap. Zalbidegoitia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SD Santiago - Levante Unión Deportiva 0:1

19e minuut.
Inworp. Roig met de inworp. García Alonso speelt de bal door. García Viveros is nu in balbezit. García Viveros draait met de bal, schiet en ... García Delgado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Caballero Herreros passt de bal zonder na te denken. Matute bereikt de bal nog maar net als eerste. Roig schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Roig krijgt een gele kaart.

42e minuut.
de Carlos is nu in balbezit. Caballero Herreros verovert de bal door een tackle van achteren. Caballero Herreros met een sublieme pass. Guijarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Guijarro geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. García Viveros rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SD Santiago - Levante Unión Deportiva 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SD Santiago 52%, Levante Unión Deportiva 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SD Santiago - Levante Unión Deportiva 1:1

71e minuut.
Doeltrap. García Delgado trapt de bal weg van het doel. Caballero Herreros heeft problemen om de bal te vangen. Naujoks García is nu in balbezit. Naujoks García schiet op doel. Zalbidegoitia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SD Santiago 48%, Levante Unión Deportiva 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SD Santiago - Levante Unión Deportiva 1:1