Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Huelva Ciudad Bayer Málaga
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 18
slecht Schieten hopeloos
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
Ribeira probeert de bal aan de voet te houden. Díaz Lorenzo probeert naar een medespeler te passen. Rovira rent richting de bal. Hérnandez Santos onderschept slim de pass. Hérnandez Santos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Negredo geeft een lange en hoge pass. Rovira rent richting de bal. Hérnandez Santos verovert de bal door een tackle van achteren. Hérnandez Santos draait met de bal, schiet en ... Naujoks García werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Huelva Ciudad - Bayer Málaga 1:0

22e minuut.
Klungelig pakt Quintana Nieves de bal. Ribeira is nu in balbezit. Quintana Nieves verovert de bal door een tackle van achteren. Hérnandez Santos rent richting de bal. Hérnandez Santos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Basterretxea Bitorica bereikt de bal nog maar net als eerste. Basterretxea Bitorica geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Rovira de bal onder controle te krijgen. Hérnandez Santos rent richting de bal. Hérnandez Santos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Huelva Ciudad - Bayer Málaga 2:0

36e minuut.
Aranguren zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chova rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Basterretxea Bitorica. Basterretxea Bitorica krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Chova is nu in balbezit. Soldevila onderschept slim de pass. Quintana Nieves is nu in balbezit. Chova rent richting de bal. Chova draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pérez de Zabalza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Friera bereikt de bal nog maar net als eerste. Basterretxea Bitorica rent richting de bal. Aranguren verovert de bal door een tackle van achteren. Pandiani rent richting de bal. Pandiani haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Huelva Ciudad 51%, Bayer Málaga 49%.
Huelva Ciudad - Bayer Málaga 2:0

47e minuut.
Pandiani is nu in balbezit. Friera begaat een overtreding. Pandiani raakt geblesseerd tijdens het duel. Ribeira met een snel genomen vrije trap. Daar is Negredo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pandiani verovert de bal door een tackle van achteren. Pandiani draait met de bal, schiet en ... Pérez de Zabalza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Huelva Ciudad 44%, Bayer Málaga 56%.
Huelva Ciudad - Bayer Málaga 2:0