Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ksar Kebir fc S. D. Logroñes
Normal Tactiek Defensa 5-3-2
38% Balbezit 62%
76% Spel op eigen helft 24%
2 Doelpogingen 29
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 41.5
matig Schieten goed
zwak Passen matig
waardeloos Verdedigen redelijk


3e minuut.
Sanniez haalt uit met een fantastische trap. Mamrot heeft problemen om de bal te vangen. Mamrot met een sublieme pass. Sanniez rent richting de bal. Sanniez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Sanniez rent richting de bal. Sanniez passt de bal met de wreef. Cortes bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortes haalt uit met een fantastische trap. Cabañero probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Cabañero geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stasiuk met een snelle inworp. Cortes rent richting de bal. Cortes haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Nicefori verovert de bal door een tackle van achteren. Nicefori passt de bal in één keer door. Cortes speelt de bal door. Kawulok rent richting de bal. Kawulok haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ksar Kebir fc - S. D. Logroñes 0:1

16e minuut.
Ambrós kopt de bal weg. Mamrot heeft problemen om de bal te vangen. Mamrot passt de bal met de wreef. Cortes is nu in balbezit. Cortes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ksar Kebir fc - S. D. Logroñes 0:2

20e minuut.
Cabañero geeft een lange en hoge pass. Cortes probeert de bal aan de voet te houden. Mamrot kopt de bal weg. Maebe geeft een lange en hoge pass. Cortes maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Mamrot passt de bal met de wreef. Cortes heeft problemen om de bal te vangen. Sanniez rent richting de bal. Sanniez haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Estéfano de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Maebe rent richting de bal. Kawulok rent richting de bal. Kawulok passt de bal met de wreef. Cortes bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortes haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Stasiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Stasiuk geeft een lange en hoge pass. García Iñiguez heeft problemen om de bal te vangen. Sanniez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanniez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ksar Kebir fc - S. D. Logroñes 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ksar Kebir fc 78%, S. D. Logroñes 22%.
Ksar Kebir fc - S. D. Logroñes 0:3

50e minuut.
Álvarez de Eulate bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanniez onderschept slim de pass. Sanniez probeert naar een medespeler te passen. Cortes rent richting de bal. Cortes haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Mamrot probeert naar een medespeler te passen. Cortes is nu in balbezit. Cortes passt de bal in één keer door. Sanniez rent richting de bal. Sanniez schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Cortes verovert de bal door een tackle van achteren. Cortes passt de bal met de wreef. Daar is Mamrot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cortes rent richting de bal. Cortes schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Sanniez is nu in balbezit. Sanniez passt de bal met de wreef. Cortes rent richting de bal. Cortes schiet op doel. Cabañero probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Janiak onderschept slim de pass. Janiak passt de bal met de wreef. García Iñiguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanniez verovert de bal door een tackle van achteren. Sanniez geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Esteve probeert naar een medespeler te passen. Maebe rent richting de bal. Maebe met een sublieme pass. Sanniez is nu in balbezit. Sanniez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Maebe is nu in balbezit. Maebe geeft de bal voor. Fernández Truy heeft problemen om de bal te vangen. Cortes rent richting de bal. Cortes schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Sánchez Alfaro kopt de bal weg. Mamrot probeert naar een medespeler te passen. Cortes rent richting de bal. Sanniez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanniez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Klungelig pakt García Iñiguez de bal. García Iñiguez geeft de bal voor. Daar is Esteve, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martínez Doblás is nu in balbezit. Martínez Doblás haalt uit met een fantastische trap. López Quirós kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kawulok is nu in balbezit. Kawulok geeft een hoge lob. Francés heeft problemen om de bal te vangen. Francés schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Mamrot rent richting de bal. Mamrot passt de bal met de wreef. Daar is Estéfano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sanniez is nu in balbezit. Sanniez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ksar Kebir fc - S. D. Logroñes 0:4

72e minuut.
Martínez Doblás met een sublieme pass. Sánchez Alfaro rent richting de bal. Cortes onderschept slim de pass. Cortes schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Cortes bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortes passt de bal in één keer door. Estéfano heeft problemen om de bal te vangen. Sanniez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanniez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ksar Kebir fc - S. D. Logroñes 0:5

84e minuut.
Daar is Maebe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. García Iñiguez rent richting de bal. Mamrot onderschept slim de pass. Cortes is nu in balbezit. Cortes draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Mamrot probeert naar een medespeler te passen. Estéfano is nu in balbezit. Cortes verovert de bal door een tackle van achteren. Sanniez is nu in balbezit. Sanniez schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ksar Kebir fc 75%, S. D. Logroñes 25%.
Ksar Kebir fc - S. D. Logroñes 0:5