Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Topotamadre Team Tanquistas Alpinistas
3-2-3-1-1 Tactiek 4-2-3-1 1
46% Balbezit 54%
65% Spel op eigen helft 35%
2 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
30.8 gemiddelde waardering 33.9
adequate Schieten solid
average Passen average
weak Verdedigen adequate


3e minuut.
Klungelig pakt Mrównica de bal. Mrównica geeft een hoge lob. Daar is Martínez Alemany, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Naintos bereikt de bal nog maar net als eerste. Naintos schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Topotamadre Team - Tanquistas Alpinistas 0:1

8e minuut.
Naintos onderschept slim de pass. Cepa rent richting de bal. Cepa geeft de bal voor. Kwiręg bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwiręg schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Suárez Santos geeft een lange en hoge pass. Martínez Alemany kopt de bal weg. Daar is Castro Santos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Naintos bereikt de bal nog maar net als eerste. Naintos schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Mrównica bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez Alemany is nu in balbezit. Berlanga maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Berlanga naar de kleedkamers voor een vroege douche.

28e minuut.
Castro Santos is nu in balbezit. Mrównica verovert de bal door een tackle van achteren. Mrównica met een sublieme pass. Suárez Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Suárez Santos geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Couñago is nu in balbezit. Mrównica verovert de bal door een tackle van achteren. Mrównica speelt de bal door. Naintos is nu in balbezit. Naintos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Mrównica is nu in balbezit. Mrównica geeft een hoge lob. Suárez Santos rent richting de bal. Suárez Santos draait met de bal, schiet en ... Casabona werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Topotamadre Team - Tanquistas Alpinistas 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Topotamadre Team 65%, Tanquistas Alpinistas 35%.
Topotamadre Team - Tanquistas Alpinistas 0:2

46e minuut.
Kesedžić komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Gotor controleert de bal met de borst. Luke bereikt de bal nog maar net als eerste. Luke geeft een lange en hoge pass. Naintos bereikt de bal nog maar net als eerste. Naintos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Suárez Santos heeft problemen om de bal te vangen. Suárez Santos geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Couñago de bal onder controle te krijgen. Mrównica geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Martínez Alemany de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Naintos passt de bal met de wreef. Suárez Santos is nu in balbezit. Suárez Santos passt de bal in één keer door. Mrównica is nu in balbezit. Mrównica haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Vanoli probeert naar een medespeler te passen. Suárez Santos rent richting de bal. Suárez Santos geeft een hoge lob. Naintos rent richting de bal. Naintos haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

69e minuut.
Suárez Santos geeft een lange en hoge pass. Mrównica bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrównica geeft een lange en hoge pass. Naintos rent richting de bal. Naintos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Alves bereikt de bal nog maar net als eerste. Alves met een sublieme pass. Martínez Alemany rent richting de bal. Naintos verovert de bal door een tackle van achteren. Naintos draait met de bal, schiet en ... Casabona bokst de bal weg.

82e minuut.
Vanoli rent richting de bal. Vanoli geeft een lange en hoge pass. Naintos bereikt de bal nog maar net als eerste. Naintos schiet op doel. Casabona probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Topotamadre Team - Tanquistas Alpinistas 0:3

84e minuut.
Iruretagoyena met een sublieme pass. Gotor heeft problemen om de bal te vangen. Gotor passt de bal met de wreef. Kwiręg is nu in balbezit. Kwiręg draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Kesedžić trapt de bal weg. Mrównica kopt de bal weg. Castro Santos kan de bal niet met de borst controleren. Naintos bereikt de bal nog maar net als eerste. Naintos haalt uit met een fantastische trap. Casabona bokst de bal weg. Mrównica bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal!
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Martínez Alemany rent richting de bal. Alves bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Naintos. Naintos krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Topotamadre Team 64%, Tanquistas Alpinistas 36%.
Topotamadre Team - Tanquistas Alpinistas 0:3