Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fachereus Huelva Ciudad
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 18.9
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


11e minuut.
Tapia verovert de bal door een tackle van achteren. Tapia passt de bal zonder na te denken. Lasagabaster bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasagabaster geeft een lange en hoge pass. Ayesa springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Venta passt de bal in één keer door. Díaz Muñoz rent richting de bal. Sánchez Murias bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz Muñoz verovert de bal door een tackle van achteren. Díaz Muñoz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Fachereus - Huelva Ciudad 1:0

22e minuut.
Tapia bereikt de bal nog maar net als eerste. Hérnandez Santos verovert de bal door een tackle van achteren. Díaz Lorenzo is nu in balbezit. Hérnandez Santos rent richting de bal. Hérnandez Santos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Tapia bereikt de bal nog maar net als eerste. Tapia geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Sánchez Murias de bal. Díaz Muñoz is nu in balbezit. Díaz Muñoz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Friera geeft de bal voor. Inworp. Ayesa met een snelle inworp. del Cerro rent richting de bal. del Cerro geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Díaz Muñoz is nu in balbezit. Díaz Muñoz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fachereus - Huelva Ciudad 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fachereus 51%, Huelva Ciudad 49%.
Fachereus - Huelva Ciudad 2:0

46e minuut.
Díaz Muñoz is nu in balbezit. Díaz Lorenzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Díaz Muñoz zijn tegenspeler op de grond. Díaz Muñoz krijgt een gele kaart. Díaz Lorenzo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Basterretxea Bitorica zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Arias kopt de bal weg. Díaz Lorenzo is nu in balbezit. Díaz Lorenzo schiet op doel. Zaragoza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Quintana Nieves verovert de bal door een tackle van achteren. Quintana Nieves geeft de bal voor. García Jimeno bereikt de bal nog maar net als eerste. Hérnandez Santos is nu in balbezit. Hérnandez Santos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fachereus - Huelva Ciudad 2:1

68e minuut.
Ayesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Negredo begaat een overtreding. Ayesa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ayesa zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Díaz Muñoz de bal. Lasagabaster bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasagabaster geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Socías geeft een hoge lob. Negredo kopt de bal weg. Basterretxea Bitorica heeft problemen om de bal te vangen. Díaz Muñoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz Muñoz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Friera geeft een hoge lob. Socías kopt de bal weg. Negredo probeert de bal aan de voet te houden. Díaz Muñoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz Muñoz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Díaz Lorenzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz Lorenzo passt de bal met de wreef. García Jimeno kan de bal niet met de borst controleren. Hérnandez Santos is nu in balbezit. Hérnandez Santos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fachereus 48%, Huelva Ciudad 52%.
Fachereus - Huelva Ciudad 2:1