Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Levante Unión Deportiva S. D. Logroñes
Normal Tactiek Defensa 5-3-2
40% Balbezit 60%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 31
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.5 gemiddelde waardering 34.7
average Schieten good
average Passen average
weak Verdedigen average


1e minuut.
Majerczyk probeert naar een medespeler te passen. Chekhov met een sublieme pass. de Carlos rent richting de bal. Skrocki onderschept slim de pass. Skrocki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Daar is Skrocki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Font rent richting de bal. Skrocki verovert de bal door een tackle van achteren. Skrocki haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Gordo de bal onder controle te krijgen. García Delgado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Videla heeft problemen om de bal te vangen. Majerczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Majerczyk speelt de bal door. Skrocki is nu in balbezit. Skrocki draait met de bal, schiet en ... García Delgado bokst de bal weg.

9e minuut.
Chekhov rent richting de bal. Chekhov passt de bal zonder na te denken. Majerczyk speelt de bal door. Videla rent richting de bal. Videla draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Levante Unión Deportiva - S. D. Logroñes 0:1

12e minuut.
Videla rent richting de bal. Videla passt de bal met de wreef. Skrocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrocki draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Gordo de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Levante Unión Deportiva - S. D. Logroñes 0:2

18e minuut.
Majerczyk met een sublieme pass. Videla bereikt de bal nog maar net als eerste. Roncal legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Roncal krijgt een gele kaart. Videla raakt geblesseerd tijdens het duel. Majerczyk kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Hummel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Majerczyk rent richting de bal. Majerczyk passt de bal met de wreef. Skrocki is nu in balbezit. Skrocki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Vierkorn met de inworp. Boc is nu in balbezit. Boc geeft de bal voor. Skrocki is nu in balbezit. Skrocki schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Majerczyk passt de bal zonder na te denken. Skrocki is nu in balbezit. Ballester verovert de bal door een tackle van achteren. Videla verovert de bal door een tackle van achteren. Videla draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Skrocki geeft een hoge lob. Vierkorn rent richting de bal. Vierkorn probeert naar een medespeler te passen. Videla bereikt de bal nog maar net als eerste. Videla schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Levante Unión Deportiva - S. D. Logroñes 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Levante Unión Deportiva 82%, S. D. Logroñes 18%.
Levante Unión Deportiva - S. D. Logroñes 0:3

52e minuut.
Videla geeft een lange en hoge pass. Gordo kopt de bal weg. Roncal heeft problemen om de bal te vangen. Boc bereikt de bal nog maar net als eerste. Boc geeft de bal voor. Paal!
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. García Delgado trapt de bal weg. Vierkorn kopt de bal weg. Videla is nu in balbezit. Videla haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
García Delgado trapt de bal weg van het doel. Vierkorn kopt de bal weg. Daar is Ballester, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Videla bereikt de bal nog maar net als eerste. Videla schiet op doel. García Delgado bokst de bal weg.

60e minuut.
de Carlos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vierkorn onderschept slim de pass. Vierkorn met een sublieme pass. Videla bereikt de bal nog maar net als eerste. Videla schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
de Carlos is nu in balbezit. Videla rent richting de bal. Videla probeert naar een medespeler te passen. Skrocki is nu in balbezit. Skrocki schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Skrocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Font onderschept slim de pass. Majerczyk onderschept slim de pass. Skrocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrocki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Boc geeft een hoge lob. Gordo kopt de bal weg. Daar is Font, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Videla is nu in balbezit. Videla draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Daar is de Carlos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vierkorn bereikt de bal nog maar net als eerste. Vierkorn speelt de bal door. Videla rent richting de bal. Videla draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Levante Unión Deportiva - S. D. Logroñes 0:4

81e minuut.
Majerczyk met een sublieme pass. Skrocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Matute bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrocki onderschept slim de pass. Skrocki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Chekhov controleert de bal met de borst. Chekhov probeert naar een medespeler te passen. Skrocki is nu in balbezit. Videla bereikt de bal nog maar net als eerste. Videla schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Daar is de Carlos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Majerczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Majerczyk passt de bal met de wreef. Videla bereikt de bal nog maar net als eerste. Videla haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

90e minuut.
Skrocki controleert de bal met de borst. Skrocki geeft een lange en hoge pass. de Carlos rent richting de bal. Videla is nu in balbezit. Videla haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Levante Unión Deportiva 81%, S. D. Logroñes 19%.
Levante Unión Deportiva - S. D. Logroñes 0:4