Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Levante Unión Deportiva Catacracks FC
Normal Tactiek 433
54% Balbezit 46%
41% Spel op eigen helft 59%
14 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.6 gemiddelde waardering 22.5
average Schieten average
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Morera bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez Puente is nu in balbezit. Naujoks García bereikt de bal nog maar net als eerste. Morera rent richting de bal. Morera haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Ugarte rent richting de bal. Ugarte passt de bal zonder na te denken. Díaz de Gereñu is nu in balbezit. Díaz de Gereñu haalt uit met een fantastische trap. García Delgado probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Klungelig pakt Font de bal. Gómez Puente met een sublieme pass. Díaz de Gereñu is nu in balbezit. Díaz de Gereñu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Levante Unión Deportiva - Catacracks FC 0:1

11e minuut.
Sequeiros rent richting de bal. Naujoks García onderschept slim de pass. Naujoks García passt de bal met de wreef. Morera is nu in balbezit. Morera draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Levante Unión Deportiva - Catacracks FC 1:1

28e minuut.
Matute onderschept slim de pass. Matute geeft de bal voor. Klungelig pakt Gómez Puente de bal. Naujoks García bereikt de bal nog maar net als eerste. Naujoks García haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Rogerio geeft een lange en hoge pass. Inworp. Vera Aguilar met de inworp. Naujoks García rent richting de bal. Naujoks García haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Morera bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Levante Unión Deportiva - Catacracks FC 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Levante Unión Deportiva 42%, Catacracks FC 58%.
Levante Unión Deportiva - Catacracks FC 2:1

55e minuut.
Roncal geeft een lange en hoge pass. Inworp. Babangida zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ugarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Ugarte geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Font passt de bal zonder na te denken. Delgado Meco met een sublieme pass. Díaz de Gereñu bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz de Gereñu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Levante Unión Deportiva - Catacracks FC 2:2

73e minuut.
de Diego Pagola geeft een hoge lob. de Carlos kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Naujoks García de bal onder controle te krijgen. Morera is nu in balbezit. Morera schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Daar is de Carlos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vera Aguilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Vera Aguilar geeft een hoge lob. Morera is nu in balbezit. Morera haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Levante Unión Deportiva - Catacracks FC 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Levante Unión Deportiva 39%, Catacracks FC 61%.
Levante Unión Deportiva - Catacracks FC 3:2