Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Firebats Alhaurín de la torre C.F
Donkey Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
25% Spel op eigen helft 75%
46 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.2 gemiddelde waardering 19.1
uitstekend Schieten slecht
redelijk Passen zwak
redelijk Verdedigen slecht


2e minuut.
Martínez Pujalte rent richting de bal. Eromoigbe onderschept slim de pass. Eromoigbe met een sublieme pass. Năstăsoiu is nu in balbezit. Năstăsoiu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Pérez Olivero met een sublieme pass. Klungelig pakt Escartín de bal. Năstăsoiu rent richting de bal. Năstăsoiu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Daar is Degreve, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Degreve passt de bal met de wreef. Escartín is nu in balbezit. Năstăsoiu rent richting de bal. Năstăsoiu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Năstăsoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstăsoiu schiet op doel. Pérez Olivero probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kudlica is nu in balbezit. Kudlica haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Zamudio trapt de bal weg van het doel. Degreve kopt de bal weg. Daar is Năstăsoiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Năstăsoiu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Năstăsoiu is nu in balbezit. Eromoigbe is nu in balbezit. Eromoigbe passt de bal met de wreef. Kudlica is nu in balbezit. Kudlica haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Năstăsoiu is nu in balbezit. Năstăsoiu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Degreve probeert naar een medespeler te passen. Eromoigbe heeft problemen om de bal te vangen. Eromoigbe speelt de bal door. Kudlica rent richting de bal. Kudlica schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Eremita met een snelle inworp. Eromoigbe bereikt de bal nog maar net als eerste. Llanka met een sublieme pass. Năstăsoiu is nu in balbezit. Năstăsoiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Firebats - Alhaurín de la torre C.F 1:0

23e minuut.
Eromoigbe kopt de bal weg. Năstăsoiu heeft problemen om de bal te vangen. Năstăsoiu passt de bal met de wreef. Kudlica rent richting de bal. Kudlica draait met de bal, schiet en ... Jimenez Merlo bokst de bal weg. Năstăsoiu is nu in balbezit. Năstăsoiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Firebats - Alhaurín de la torre C.F 2:0

24e minuut.
Bornes heeft problemen om de bal te vangen. Bornes met een sublieme pass. Martínez Pujalte rent richting de bal. Năstăsoiu onderschept slim de pass. Năstăsoiu haalt uit met een fantastische trap. Jimenez Merlo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Llanka met een sublieme pass. Degreve rent richting de bal. Degreve passt de bal met de wreef. Năstăsoiu rent richting de bal. Năstăsoiu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Kudlica kopt de bal weg. Llanka bereikt de bal nog maar net als eerste. Llanka geeft een lange en hoge pass. Năstăsoiu rent richting de bal. Năstăsoiu haalt uit met een fantastische trap. Jimenez Merlo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Jimenez Merlo met een harde bal richting middenveld. Inworp. Llanka met een snelle inworp. Eromoigbe is nu in balbezit. Eromoigbe geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Năstăsoiu rent richting de bal. Năstăsoiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Firebats - Alhaurín de la torre C.F 3:0

40e minuut.
Eromoigbe rent richting de bal. Eromoigbe passt de bal in één keer door. Kudlica heeft problemen om de bal te vangen. Eromoigbe is nu in balbezit. Eromoigbe schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Kudlica rent richting de bal. Kudlica schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Doeltrap. Jimenez Merlo trapt de bal weg van het doel. Llanka kopt de bal weg. Kudlica is nu in balbezit. Kudlica schiet op doel. Jimenez Merlo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Kudlica bereikt de bal nog maar net als eerste. Eromoigbe is nu in balbezit. Eromoigbe met een sublieme pass. Năstăsoiu is nu in balbezit. Năstăsoiu haalt uit met een fantastische trap. Jimenez Merlo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Kudlica de bal. Kudlica draait met de bal, schiet en ... Jimenez Merlo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Jimenez Merlo trapt de bal weg. Llanka probeert naar een medespeler te passen. Kudlica is nu in balbezit. Kudlica haalt uit met een fantastische trap. Jimenez Merlo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Firebats - Alhaurín de la torre C.F 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Firebats 31%, Alhaurín de la torre C.F 69%.
Firebats - Alhaurín de la torre C.F 4:0

48e minuut.
Degreve verovert de bal door een tackle van achteren. Degreve probeert naar een medespeler te passen. Eromoigbe speelt de bal door. Kudlica rent richting de bal. Kudlica draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Real rent richting de bal. Kudlica onderschept slim de pass. Miñambres Pascual is nu in balbezit. Kudlica onderschept slim de pass. Kudlica draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Kudlica bereikt de bal nog maar net als eerste. Eromoigbe rent richting de bal. Kudlica is nu in balbezit. Kudlica schiet op doel. Jimenez Merlo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Llanka passt de bal met de wreef. Eromoigbe rent richting de bal. Eromoigbe passt de bal in één keer door. Kudlica bereikt de bal nog maar net als eerste. Kudlica haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Năstăsoiu is nu in balbezit. Năstăsoiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Firebats - Alhaurín de la torre C.F 5:0

63e minuut.
Kudlica passt de bal in één keer door. Năstăsoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstăsoiu draait met de bal, schiet en ... Pérez Olivero probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jimenez Merlo probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Degreve zal de hoekschop nemen. Năstăsoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstăsoiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Firebats - Alhaurín de la torre C.F 6:0

66e minuut.
Eromoigbe rent richting de bal. Eromoigbe passt de bal in één keer door. Năstăsoiu is nu in balbezit. Năstăsoiu haalt uit met een fantastische trap. Jimenez Merlo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Firebats - Alhaurín de la torre C.F 7:0

72e minuut.
Kudlica verovert de bal door een tackle van achteren. Kudlica speelt de bal door. Năstăsoiu is nu in balbezit. Năstăsoiu draait met de bal, schiet en ... Jimenez Merlo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Firebats - Alhaurín de la torre C.F 8:0

74e minuut.
Eromoigbe met een sublieme pass. Kudlica is nu in balbezit. Real tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Real krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Jimenez Merlo trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Llanka met een snelle inworp. Eromoigbe is nu in balbezit. Eromoigbe geeft een hoge lob. Jimenez Merlo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Năstăsoiu heeft problemen om de bal te vangen. Năstăsoiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Firebats - Alhaurín de la torre C.F 9:0

80e minuut.
Jimenez Merlo trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Llanka met de inworp. Eromoigbe geeft een hoge lob. Năstăsoiu maakt een snoekduik en kopt de bal. Jimenez Merlo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kudlica bereikt de bal nog maar net als eerste. Kudlica draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Kudlica rent richting de bal. Kudlica passt de bal met de wreef. Real bereikt de bal nog maar net als eerste. Eromoigbe onderschept slim de pass. Llanka geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Firebats - Alhaurín de la torre C.F 10:0

83e minuut.
Real onderschept slim de pass. Real met een sublieme pass. Klungelig pakt Miñambres Pascual de bal. Kudlica is nu in balbezit. Kudlica schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Degreve passt de bal zonder na te denken. Llanka rent richting de bal. Eromoigbe geeft de bal voor. Kudlica rent richting de bal. Kudlica draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Firebats - Alhaurín de la torre C.F 11:0

89e minuut.
Pérez Olivero is nu in balbezit. Năstăsoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Năstăsoiu met een sublieme pass. Kudlica rent richting de bal. Kudlica schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Real bereikt de bal nog maar net als eerste. Eromoigbe verovert de bal door een tackle van achteren. Eromoigbe passt de bal met de wreef. Kudlica is nu in balbezit. Kudlica draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Firebats 18%, Alhaurín de la torre C.F 82%.
Firebats - Alhaurín de la torre C.F 11:0